365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Ole Lund Kirkegaard bøger

Orla, Virgil og Frode er klar til at invitere dig ind i deres univers. Tag imod invitationen og læs de populære Ole Lund Kirkegaard bøger, som du finder her på BR.dk. God læselyst!

Fantastiske bøger af Ole Lund Kirkegaard

Et næsehorn i en lejlighed, bøller og buksevand. Ole Lund Kirkegaard bøger er fantastiske eksempler på, at man ikke skal tage fejl af dem, der er mindre end en selv. Lad dig ikke narre - læs historierne og find ud af hvorfor!

Ole Lund Kirkegaard var en anerkendt forfatter, som har vundet mange priser for sine børnebøger. Orla-prisen, som uddeles til den bedste børnebog, er opkaldt efter Kirkegaards klassiker, Orla Frø-snapper.

 

Hvor mange bøger har Ole Lund Kirkegaard skrevet?

Ole Lund Kirkegaard har skrevet 13 bøger. Hans første bog, Lille Virgil, udkom i 1967. Du kender sikkert mange af hans værker: Orla Frø-snapper, Gummi-Tarzan og Otto er et næsehorn. Det er klassiske børnebøger, der er elsket af både store og små.

Mange af hans fortællinger blev også filmatiseret, så når du har læst en af Ole Lund Kirkegaards bøger med dit barn, kan I se den tilhørende film. Det er en fantastisk måde at se Kirkegaards bogunivers i levende live – og meget nostalgisk for mor og far.

 

Ole Lund Kirkegaard bøger - rækkefølge

Nedenfor kan du se rækkefølgen af bøgerne. I behøver ikke at læse bøgerne i rækkefølge, for hver bog har sin egen sjove fortælling. Der er masser at gå i gang med, og I vil ikke fortryde at læse de klassiske børnebøger:

 1. Lille Virgil (1967)
 2. Albert (1968)
 3. Orla Frø-snapper (1969)
 4. Hodja fra Pjort (1970)
 5. Otto er et næsehorn (1972)
 6. Gummi-Tarzan (1975)
 7. En flodhest i huset (1978)
 8. Frode og alle de andre rødder (1979)
 9. Per og bette Mads (1981)
 10. Mig og bedstefar – og så Nisse Pok (1982)
 11. Tippe Tophat og andre fortællinger (1982)
 12. Anton og Arnold flytter til byen (1988)
 13. Anton og Arnold i det vilde vesten (1988)


Der er også udgivet flere af Ole Lund Kirkegaards bøger efterfølgende, som han ikke nåede at udgive. Mange af dem har blot været manuskripter, som er blevet gemt. Det gælder bl.a. Dragen, Sæbekasse-bilen og Frække Friderik.

 

Køb de populære Ole Lund Kirkegaard bøger på BR.dk

Ole Lund Kirkegaards bøger er perfekte at læse for dit barn. Du kender sikkert selv mange af dem, så nu kan du give dem videre til dit barn. Det er klassikere, der aldrig går af mode. Du finder også andre klassiske børnebøger på BR.dk. Åbn op for det fantastiske univers med Ole Lund Kirkegaard bøger.