365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Sallys far bøger

Sallys far er fjollet, klodset og virkelig sjov. De humoristiske Sallys far bøger meget populære hos børnefamilier. Der er masser af sjov og ballade med en Sallys far bog – prøv bare at læse en!

Sallys far bøger – rækkefølge

Sallys far er en serie af billedbøger, der er oplagte til højtlæsning for en 4 årig og op efter. Sallys far er humoristisk og fjollet, men han elsker sine børn ubetinget – også selvom de synes, at han er pinlig. Serien om Sally og hendes far er fantastisk, og det er ikke svært at forstå, at den er blevet så populær.

Indtil videre er der udgivet 14 Sallys far bøger. De har hver deres unikke fortælling. Derfor er der et bredt udvalg af Sallys far bøger, som I kan vælge imellem. Så mon ikke, du og dit barn kan finde en Sallys far bog, som I bliver helt vilde med? Nedenfor kan du se rækkefølgen på Sallys far bøgerne.

 1. Dengang Sallys far var dreng (2015)
 2. Sallys far gider ikke være voksen (2015)
 3. Sallys far er sygt pinlig (2016)
 4. Sallys far bander (... ad helvede til) (2017)
 5. Sallys fars fede ferie (2018)
 6. Sallys far er langt ude i skoven (2019)
 7. Sallys far kringler julen (2019)
 8. Sallys far har mandeinfluenza (2020)
 9. Sallys far er en dårlig taber (2020)
 10. Sallys far bliver YouTuber (2021)
 11. Sallys far slår til igen (2021)
 12. Sallys far får fodboldfeber (2022)
 13. Sallys far kan godt selv (2022)
 14. Sallys far er skidesjov (2023)


I behøver ikke læse Sallys far bøgerne i den rigtige rækkefølge, for hver Sallys far bog omhandler sin egen fortælling. Det kan dog være sjovt at følge med i personernes udvikling, så hver bog bliver mere spændende end den forrige.

 

Sallys far forfatter om den skøre faderfigur

Thomas Brunstrøm er forfatteren og Thorbjørn Christoffersen er illustrator på bøgerne om Sallys far. De besluttede sig for at skrive børnebøger, hvor faderen er den primære omsorgsperson. Det adskiller sig en smule fra andre børnebøger, hvor moderen er i fokus.

Sallys far bøgerne har vundet hjerterne hos børn og voksne på grund af deres indlevelse og humor. Sallys far er kendt for sin lidt klodsede og anderledes tilgang til forældreskabet, hvilket ofte fører til sjove og rørende situationer.

Sallys far går op i at gøre hendes hverdag sjov og lærerig. Hans kærlighed til Sally og hans evne til at gøre hverdagssituationer humoristiske, gør ham meget elskværdig for både børn og voksne. Han er ikke kun en far, men også en god ven, som står ved sin datters side gennem tykt og tyndt.

 

Læs Sallys far bøger fra BR.dk

På BR.dk finder du en sjov Sallys far bog, der passer til enhver hyggestund. Lad dit barn vælge en af bøgerne om Sallys far og mærk hvordan de humoristiske situationer og små løgnehistorier vil få smilet til at brede sig på både dig og dit barn.