365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Sigurd Barrett bøger

Det er dejligt at læse bøger højt og fordybe sig i de gode historier og fine billeder. Sigurd Barrett er populær blandt børn, og hans bøger er både lærerige, hyggelige og sjove - perfekt til en rolig stund eller som godnathistorie ved puttetid. Se udvalget af bøger hos BR, hvor Sigurd fortæller vilde historier, der helt sikkert bliver et hit hos børnene!

Sigurd fortæller om historie og naturvidenskab i børnehøjde 

Sigurd Barrett er elsket af massevis af børn, og det er der ikke noget at sige til. Han er blandt andet kendt fra det populære børneprogram “Sigurds bjørnetime”, og har skrevet mange herlige børnebøger.  

De lidt større børn kan få rigtig meget ud af de lærerige Sigurd fortæller-bøger om blandt andet naturvidenskab og nordiske og græske guder. Serien indeholder masser af gode fagbøger for børn, som fortæller om de spændende emner i et letforståeligt sprog - helt i børnehøjde.  

 

Sjove og lærerige godnathistorier til børn 

“Der var engang…” - når børnebøgerne bliver åbnet, så bliver der samtidig åbnet op for fantastiske verdener fyldt med vilde, eventyrlige historier. Der sænker sig en helt særlig ro over børnene, når de får lov til at fordybe sig i en god historie, og det er derfor også oplagt at bruge godnathistorier til putningen.  

Lad tid og sted forsvinde, når de små lever sig ind i Sigurd Barretts univers med fuld opmærksomhed. Med en afslappende afslutning på dagen, bliver de små roligt og trygt sendt til deres eget drømmeland, når natlampen slukker.

 

Find Sigurd Barrett bøger hos BR! 

Er du på udkig efter en børnebog af Sigurd Barrett til den mindste eller en fagbog til det lidt større barn? Måske er dit barn vild med planeter og naturvidenskab eller historier om de gamle guder? Så er Sigurds Barretts fagbøger til børn en sikker vinder! I flere af bøgerne er der tilhørende sange, film, brætspil og aktivitetsbog, så lad Sigurd tage jer med på en rejse ud i rummet eller tilbage i tiden!  

Med en bog af Sigurd Barrett på boghylden venter der altid nye eventyr lige rundt om hjørnet for børn i alle aldre. Find din nye yndlingshistorie blandt udvalget af bøger af Sigurd Barrett hos BR.