365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Puslespil med 2000 brikker

Er du klar på en rigtig udfordring? Hvad siger du så til et 2000 brikkers-puslespil, der selvfølgelig skal samles helt fra bunden? Hos BR.dk finder du mange forskellige puslespil med 2000 brikker, og du kan vælge mellem et væld af spændende motiver for enhver smag.

Et hyggeligt projekt at være sammen om

Kan du eller din familie lide puslespil, vil du sikkert blive meget begejstret over et puslespil med 2000 brikker, men mon ikke du på et eller andet tidspunkt i processen kommer til at svede lidt, når puslespillet skal samles? At samle et puslespil med 2000 brikker er en stor opgave, der ofte skal klares over mere end blot en enkelt aften eller to. Se det som et projekt, som I som familie kan hygge jer sammen om – og støt jer til hinanden, og lad den næste i rækken tage over, når en af jer kører fast og ikke ved, hvor den næste brik skal lægges.

En sværvægter inden for puslespil

Er du ikke vant til at lægge puslespil, er det måske ikke et puslespil med 2000 brikker, du skal starte med. Eller måske er det. I hvert fald hvis du kan lide at udfordre dig selv med et projekt, der kræver overblik, koncentration og tålmodighed. Ligesom et brætspil er et puslespil en alletiders aktivitet at samles om som familie på en regnvejrsdag, men i virkeligheden behøver puslespilshygge ingen anden anledning end lysten til at gå i gang. Hvilket puslespil skal mon være det næste, I giver jer i kast med?

Stort udvalg af puslespil med 2000 brikker

Det er måske de færreste, der vil give sig i kast med et puslespil på 2000 brikker. Det betyder dog ikke, at der ikke er rigeligt med puslespil at vælge imellem for dem, der tager et 2000 brikkers-puslespil som en spændende udfordring. Vi forhandler nogle af de absolut flotteste kvalitetspuslespil med motiver, der appellerer til både voksne og børn. Dyk ned i det store udvalg, og oplev de mange muligheder. Her kan du få alle dine puslespilsdrømme opfyldt, og vi glæder os til at se, hvilke af vores mange skønne puslespil med 2000 brikker, der skal flytte hjem i din familie inden længe.  

Tag også et kig på vores øvrige muligheder inden for både små og store puslespil lige her.