365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Puslespil med 500 brikker

Elsker du puslespil, og er du klar på en udfordring? Vælg blandt vores skønne puslespil med 500 brikker her, hvor du finder mange flotte kvalitetspuslespil, som børn og voksne kan lægge i fællesskab.

500 brikkers-puslespil – en spændende udfordring for hele familien

500 brikkers-puslespil er det oplagte valg for dig, der nyder udfordringen i et godt puslespil, og som ikke har noget imod at fordybe dig og bruge tid på at få alle brikker til at passe sammen. Du kan sagtens kaste dig ud i at lægge dit valgte 500 brikkers-puslespil på egen hånd, men det er endnu mere oplagt at gøre det til et familieprojekt, som I kan hygge jer om sammen. Smid de velkendte brætspil og kortspil væk for en stund, læg en strategi, og gå så i gang brik for brik, og se motivet udfolde sig stille og roligt for øjnene af jer.

I er næppe færdige på en time eller to, så sørg for at bruge et underlag, der godt må optages af puslespilsbrikker for en stund, indtil puslespillet på 500 brikker endelig ligger samlet, og I kan nyde det, så længe I har lyst til – eller indtil I er klar til at gå i gang med det næste udfordrende 500 brikkers-puslespil.

Puslespil med 500 brikker til den øvede puslespilsentusiast

Det kræver erfaring og masser af øvelse at blive rigtig god til at lægge puslespil. Ikke mindst de store puslespil på 500 brikker, der kan være noget af en mundfuld at gå i gang med. Har du arbejdet dig op til at kunne lægge så stort et puslespil, vil du dog sikkert synes, at det er rigtig sjovt at blive udfordret og komme ud på lidt dybt vand, når de mange brikker skal kombineres på kryds og tværs. Hvilket motiv har du lyst til at lave som det næste? Find nye puslespil med 500 brikker her, og bestil med det samme. Så er du snart klar til at sætte i gang med dit næste store puslespilsprojekt.     

Vil du se endnu flere muligheder inden for både små og store puslespil, finder du hele vores kategori af skønne puslespil af høj kvalitet og med varierende sværhedsgrad lige her.