365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Larsen puslespil

Puslespil kan være underholdning for både børn og voksne, men når børnenes opmærksomhed skal fanges, er det vigtigt med puslespil, der kombinerer leg, læring og et kreativt design. Det får du med Larsen Puslespil, som er pappuslespil af høj kvalitet. Med Larsen Puslespil er vi sikre på, at du kan finde en variant, der er interessant for dit barn! 

God underholdning med Larsen Puslespil 

Larsen Puslespil er mestre i at benytte klare farver og sjove former, som bidrager med læring og udvikling til dit barn. Mange af puslespillene har et tema, som giver dit barn ny viden om lande, tal, årstider og meget andet, men du finder også et væld af naturtro motiver, som danner de fineste puslespil. Der er altså lagt an til mange timers god underholdning, og du kan altid finde noget, der passer til dit barns alder.  

Fælles for alle puslespillene fra Larsen Puslespil er, at de er fremstillet i meget kraftigt pap, som gør dem yderst holdbare!  

Sjov, leg og læring 

Hos BR elsker vi at forhandle produkter, som giver børn mulighed for at have det sjovt, lege og lære på samme tid. Med Larsen Puslespil er det helt tydeligt, at det er tanken bag et væld af de sjove puslespil, og samtidig er puslespil en aktivitet, der i sig selv giver dit barn en række fordele. Dit barn kan fordybe sig i motivet, hvilket kan fungere meget afslappende efter en lang dag. Samtidig vil dit barns koordinering også blive bedre, når brikkerne skal placeres korrekt.  

Der er ingen tvivl om, at Larsen Puslespil er fremstillet med børnenes behov for øje. Derfor er alle brikkerne lavet i pap, som er nemt for børnene at få fat i, og alle brikkerne placeres på en plade med en fast ramme. 

Find dit puslespil fra Larsen hos BR.dk 

Måske er dit barn vild med udendørs leg, som ofte går vildt for sig. Nogle gange er der bare brug for at koble fra og komme helt ned i gear, og det er netop dét, et puslespil kan. Er der tale om et mindre barn, kan du sidde med på sidelinjen, indtil barnet bliver ældre og gammel nok til at fordybe sig på egen hånd.