365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Pokémon puslespil

”Pokémon, jeg vælger dig!”. Børnene kan vælge og samle de populære, magiske og seje Pokémons på brikkerne i Pokémon puslespil fra det verdensberømte japanske brand. Fang puslespillene her på BR.dk – og se om I sammen kan navngive alle de Pokémons, som I ser på motivet.

Saml Pokémon puslespil

Få eller mange brikker. Pokémon puslespil fås med mange forskellige antal brikker, så både mindre og større børn kan være med om puslespilsbrikkerne. Kendte scener fra spillefilmene og serierne samt masser af Pokémons er illustreret på puslespillene, der enten kan fås som: 

  • 3D-version: Slip for klistrede børnefingre og limstifter, når et 3D-puslespil samles. For helt uden lim kan børnene sætte brikkerne sammen til flotte 3D-motiver med Pokémons. 
  • Almindelig version: Puslespil fra Pokémon er i denne version, puslespil som du kender dem – nemlig puslespilsbrikker der lægges på en flad overflade som eksempelvis spise- eller sofabordet. 

Uanset hvilken version dit barn er til, er puslespil med til at udvikle kompetencer. Motorik, farvegenkendelse og ikke mindst tålmodighed bliver trænet gang på gang, når puslespilskassen tømmes på bordet – og brikkerne samles til flotte motiver. 

 

Tryllebundet siden 90’erne

Pikachu, Charmander og alle de andre Pokémons har tryllebundet børn over hele verden siden 1996. Den dag i dag fascinerer det eventyrlige univers stadigvæk med sine magiske væsner og menneskelignende tegneseriefigurer, som for længst er flyttet ind på børne- og ungdomsværelserne i form af Pokémon kort og Pokémon figurer

Nuttede men også seje udgaver er der ligeledes af Pokémon bamser. Og er dit barn både fan af Pokémon og puslespilsbrikker, er Pokémon puslespil med garanti også en sikker vinder fra det japanske brand.

 

Køb Pokémon puslespil på BR.dk

På BR.dk er der samlet et stort Pokémon-udvalg. Eksempelvis er bamser, figurer og Pokémon-kort fra det verdenskendte, fiktive univers med til at gøre legen magisk sammen med Pokémon puslespil. Puslespillene har farverige motiver med de kendte og elskede Pokémons på. Hvilken favorit Pokémon har dit barn? Lad børnene finde deres yndlings blandt udvalget af puslespil på BR.dk.