365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Træpuslespil

Søde, nuttede motiver ses på træpuslespil, der er perfekte til familiens mindste. Legetøjet er et godt begynderpuslespil, og det er med til at udvikle motoriske evner og andre lærende kompetencer. Er puslespil i træ noget, som du og dit barn skal lege med? Vælg mellem et bredt, farverigt udvalg på BR.dk.

Leg og læring gennem træpuslespil

Leg er en god måde at lære på. Når de yngste guldklumper har træpuslespils-brikker i hænderne, lærer de og har det sjovt på én og samme tid, da puslespil i træ både er et lærende og udviklende stykke legetøj.

Eksempelvis kan du sammen med dit barn øve: 

  • Ordforråd: Med puslespil i træ kan du med barnet øve, hvad det er for en figur, I ser. Er det et dyr, kan I øve dyrenes navne. Er det andre ting fra hverdagen, som puslespillet forestiller, kan I også sætte ord på det. 
  • Farvegenkendelse: Prøv at øve farverne på puslespillets brikker. Hvilken farve ser I? Er der andre ting, som har samme farve? 
  • Finmotorik: Når brikkerne lægges sammen i et træpuslespil, træner barnet motorikken. Især er det hånd-øje-koordinationen, da de lærer at koordinere hændernes bevægelse med øjnene og får dem til at samarbejde. 

 

Træpuslespil til de små

Puslespil er et alletiders stykke legetøj og hobbybeskæftigelse uanset hvilket årstal, der står på dåbsattesten. Voksne og de lidt større børn, som har lagt puslespil længe, vil garanteret synes, at det er sjovt og udfordrerende at give sig i kast med et puslespil med mange brikker. 

Ligesom med alt andet skal børnene dog starte et sted – og her er et begynderpuslespil oplagt til de små. Puslespil til begyndere fås ofte som træpuslespil, hvor der kun er ganske få brikker, der skal lægges sammen ned på en puslespilsplade. 

 

Køb træpuslespil på BR.dk

På BR.dk er der træpuslespil fra forskellige legetøjsmærker, som mange børnefamilier kender. Overordnet set består puslespillene i træ af ganske få brikker og et puslespilsbræt, hvor brikkerne skal placeres i. Brikkerne har runde, bløde former, og så ligner de enten søde dyr, dyreunger eller andre ting, som er let genkendelige fra hverdagen. Skal dit barn have sit første puslespil at lege med, finder du et bredt udvalg på BR.dk.