365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Puslespil med 100 brikker

Der er noget ganske særligt over at fordybe sig i et puslespil. Hos BR.dk finder du mange flotte puslespil med 100 brikker, der er den perfekte udfordring for dig, der er vild med puslespil, og gerne bruger en times tid eller to på at få brikkerne til at passe.

Puslespil med 100 brikker for både børn og voksne

At lægge puslespil er en hyggelig aktivitet, som man både kan være ene om, og som man kan bruge tid på i selskab med andre. Et puslespil på 100 brikker har en passende størrelse til at få en eftermiddag eller aften til at gå, og måske er enten du eller dit barn så garvede, at I gerne vil lægge puslespillet alene, eller også kan I finde støtte i hinanden og samtidig få brugt lidt kvalitetstid sammen.

Selvom det kræver koncentration at lægge et puslespil med 100 brikker, kan der nok også blive tid til at få vendt verdenssituationen og komme hinanden ved – og det er nu engang dét, en god familieaktivitet skal kunne. Efterlad legetøjsbilerne og byggesættene på børneværelset, og fordyb jer sammen i et puslespil med 100 brikker, og se motivet langsomt tage form, imens samtalen kommer omkring både stort og småt.

Stort udvalg af skønne kvalitetspuslespil

Hos BR.dk går vi op i kvalitet og er vilde med at finde nye puslespil med flotte motiver, der er lige til at blive i godt humør af. Når puslespillet skal lægges, er der nogle, der foretrækker at starte med kanten, imens andre starter mere eller mindre midt på og arbejder sig udad. Uanset metoden bliver resultatet ét og samme – ét styks færdiglavet puslespil på 100 brikker med et skønt motiv, der bestemt har været umagen værd.

Tag et kig på vores forskellige puslespil med 100 brikker her, og lad dig inspirere til købet af dine næste puslespil. Når favoritterne er valgt, er det blot om at få bestilt dem hjem, så du eller ungerne snart kan komme i gang med at trylle de mange brikker om til et færdigt billede.

Er du til større eller mindre puslespil, finder du også mange flere gode bud på det perfekte puslespil lige her, hvor vi har samlet hele vores spændende puslespilskategori.