365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Julegaver til børn

Julen byder på god mad, samvær med familie, dans om juletræet - og ikke mindst julegaver. Der er næppe noget bedre end at se et barns glade ansigt, når han eller hun har fået lige dét, der stod på ønskelisten. Hos BR har vi samlet et udvalg af gaveidéer til børn lige her på siden. Har du set Ønskebogen er på gaden? Kataloget byder på maassere af gode priser på små og store gaver! Find endnu mere inspiration og julehygge på vores juleside lige her.

Husk gavepapir til årets julegaver

Ingen julegaver uden gavepapir! Pak årets julegaver ind i det fineste Fætter BR gavepapir, som uden tvivl vil give børnene julelys i øjnene, når de spotter dem under juletræet.

Julegaver til børn i alle aldre 

Hos BR står vi ved din side lige fra barnet er blevet født til barnet bliver teenager med et bredt udvalg af legetøj og underholdning til alle aldre. Men er du i tvivl om, hvad du skal vælge til årets julegave? 

  • 0-2 år 

Barnet er i fuld gang med at udvikle alt det basale, og det skal legetøjet ofte understøtte. En god gave kunne være produkter, som styrker dit barns motoriske udvikling, konstruktionslegetøj fra LEGOⓇ eller en bold med huller fra Oball, som dit barn kan kaste og gribe.  

  • 3-6 år 

I denne aldersgruppe kan der blandt andet sættes gang i en god køkkenleg med legekøkken og legemad. Med tiden vil denne leg helt sikkert udvikle sig, og barnet vil få store glæde af det. Dukker er også en god idé i denne alder, hvor dit barn kan lære om omsorg.  

  • 7-10 år 

Passer dit barn ind i denne aldersgruppe? Så vil han eller hun helt sikkert synes om fjernstyret legetøj, som kan fås i en bred vifte af varianter.  

  • 10+ år 

Skal du købe en julegave til et barn over 10 år? Så vil et spil helt sikkert falde i god jord! Uanset om barnet er til brætspil eller spilleborde, så har vi et bredt udvalg hos BR.  

 

Julegaveidéer til drenge og piger 

Hos BR mener vi, at lige så vel som julen er hjerternes fest, lige så vel er den børnenes fest. Derfor skal børnene naturligvis forkæles med de sejeste gaver - og hvilket bedre sted at finde dem end hos BR?

Vi har samlet gaveinspiration til både drenge og piger, så du slipper for stress og jag ind og ud af butikkerne. I stedet kan du læne dig tilbage, gennemgå udvalget på BR.dk og finde lige dét, som er den perfekte julegave til dit barn. 

Prøv vores gavevælger til jul

Prøv vores gavevælger her.

Ønskeliste til Jul

Med BR's Ønskeliste har vi gjort det nemt at gemme og dele alle dine ønsker med venner og familie. Prøv den her.