365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Kalendergaver til børn

Skal dit barn også forkæles med en pakkekalender i december måned? Så kan du finde masser af inspiration til sjove, søde og seje kalendergaver eller adventsgaver til børn her på siden, som uden tvivl vil skabe glæde hos dit barn. Har du set Ønskebogen er på gaden? Kataloget byder på maassere af gode priser på små og store gaver! Find endnu mere inspiration og julehygge på vores juleside her.

Idéer til pakkekalender

Føles december også lang for dit barn, mens der tælles ned til juleaften? Så er en pakkekalender helt oplagt til at gøre ventetiden lidt sjovere. Her får du en liste med 24 idéer til pakkekalenderen; 1 for hver dag i december! Få inspiration til dit barns pakkekalender lige her.

Kalendergaver og adventsgaver til børn 

December er mange børns yndlingstid på året – hvert øjeblik er fyldt med forventning og spænding. Julelysene blinker, det knirker under fødderne, når der er sne udendørs, og så er julekalendere og julegaver med til at gøre måneden magisk. 

Vil du gerne gøre julemåneden endnu mere sjov og eventyrlig for børnene, kan du gøre det med både kalendergaver og adventsgaver til børn. Børnenes ansigter vil lyse op, når de åbner deres pakkekalender enten hver søndag i advent eller hver decemberdag indtil den 24. Får de gaver i december, snøvler dagene til juleaften sig nok heller ikke så meget afsted.

 

Tæl ned med en pakkekalender til børn

24 dage er mange dage, hvis man er barn og elsker jul. Køber du en pakkekalender i form af enten kalendergaver eller adventsgaver til børnene, kan de tælle ned til juleaften med gaverne. Børnene kan dermed se frem til overraskelser julemåneden igennem. 

Når du skal vælge kalendergaver og adventsgaver til børn, kan det være en god idé at tage hensyn til: 

  • Børnenes alder 
  • Børnenes interesser

Vælger du en gave her fra BR.dk, er det vigtigt at tage hensyn til alderen på børnene. Er børnene ikke så gamle, kan de ofte få mest glæde af simpelt legetøj og bøger, mens mere avanceret legetøj egner sig bedre til ældre børn. I denne sammenhæng spiller børnenes interesser også ind. Alder og interesser hænger tit ret godt sammen, og her på siden finder du inspiration til pakkekalender til mange forskellige aldre og interesser.

 

Køb børnenes adventsgaver her

Gør ventetiden op til jul endnu mere spændende for dit barn med BR.dk’s brede udvalg af kalendergaver og adventsgaver til børn. Eksempelvis kan du vælge mellem spil, hobbyartikler, legetøjsfigurer, elektronik, håndklæder, sengetøj og meget mere. 

Det bedste af det hele er, at kalendergaverne og adventsgaverne kan skabe en særlig forventning og bygge op til den store juleaften. Besøg BR.dk, og gør december måned ekstra særlig for dit barn med en magisk pakkekalender.