365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Magnet legetøj

Magnet legetøj kan være en sjov måde at stifte bekendtskab med magnetisme på. Derudover åbner det op for mulighederne for at skabe en masse sjove figurer med magnetisk legetøj. Dyk ned i det store udvalg af magnet legetøj hos BR her på siden. Der er noget til mange forskellige aldersgrupper.

 

Populære mærker

Magnet legetøj

Det er svært at forklare hvorfor, men legetøj med magneter er bare sjovere! Måske er det de uendelige byggemuligheder, måske er det mekanismen, når de geometriske figurer tiltrækkes og kan kombineres på et utal af måder, eller måske er det alle disse muligheder i kombination.

Hos BR er vi ihvertfald ikke i tvivl om magnetlegetøjets store potentiale, og derfor har vi sørget for at samle et godt udvalg her på siden.

Her er noget til enhver aldersgruppe - lige fra din 2-årige, der elsker at stable klodser til dit barn i skolealderen, som er begyndt at danne sjove kreationer med magnetiske trekanter, pentagoner og firkanter.

Underholdning med magnetisk bloklegetøj

Måske kan magnetisk legetøj hurtigt komme til at se en tand for matematisk ud - men fortvivl ej! Børnene har rig mulighed for at bygge, samle og kombinere, så de dernæst kan lege med figurerne, opfinde historier og digte universer.

Med andre ord giver magnetisk legetøj gode legemuligheder for børn allerede i en tidlig alder:

  • Børnene kan starte allerede i en tidlig alder med at stable blokke og sætte billeder sammen
  • Både kreativitet, fantasi og koncentrationsevne udfordres i høj grad, samtidig med at barnet har det sjovt
  • Der er tale om god underholdning for både børn og voksne, hvor byggeprojekterne kan blive vildere og vildere

 

Kombinér leg og læring med magnet legetøj til børn

Det kan være svært at vælge det helt rigtige i blandt vores udvalg, men klik dig ind på de forskellige varianter, hvor du kan læse nærmere og samtidig se, hvilken aldersgruppe det forskellige konstruktionslegetøj passer til.

Du kan også alliere dig med dit barn, som helt sikkert har en idé om, hvad der vil være det sjoveste. Alt vores magnet legetøj kommer i allerhøjeste kvalitet, og mange af de forskellige pakker kan kombineres, hvis kreativiteten skal slippes yderligere løs.

Gå på jagt i vores udvalg her på siden, så er vi helt sikre på, at der lægges op til mange timer med sjove lege!