365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Kuglebaner

Stimulér finmotorikken, kreativiteten og fantasien med kuglebaner. På BR.dk finder du de sejeste kuglebaner til børn og baby. Vi har designs til forskellige aldre, så dit barn kan samle banen og sende kuglerne afsted på eventyr.

Populære mærker

Timevis af underholdning

At lege med kuglebaner er en af de typer konstruktionslegetøj, som samler både børn og voksne. Det kan nemlig være lidt af et projekt at få bygget den helt rette bane, hvor kuglen kan suse afsted i skarpe sving og stejle bakker.

  • Hjælper med at udvikle finmotoriske færdigheder
  • Kan træne dit barns evne til at løse udfordringer
  • Konkurrér om, hvilken kugle der kommer først


Kast jer ud i at bygge kuglebanen efter jeres egen fantasi eller brug en guide fra manualen til at hjælpe jer på vej. På BR.dk har vi blandt andet kuglebaner fra anerkendte mærker som GraviTrax, og du får både startsæt og extensions, så du altid kan bygge banen endnu vildere!

 

Kuglebaner – sjov for børn og voksne

Skal din kuglebane være i de sejeste farver, have en kaskade, være spækket med broer eller måske endda være udstyret med en elevator, som løfter kuglen til et højere niveau? Vores kuglebaner kommer i forskellige niveauer - fra de små og simple til de mere komplekse og større kuglebaner.

På BR.dk finder du kuglebaner i forskellige materialer. Vi har f.eks. en kuglebane i træ eller plastik, så I kan vælge en kuglebane i det materiale, der passer bedst ind på børneværelset og til legen. Der er også forskellige farver at vælge imellem - fra afdæmpede til mere farverige kuglebaner.

Vi har et stort udvalg af kuglebaner samt tilbehør, og dit barn vil helt sikkert elske at fordybe sig på egen hånd eller med hjælp fra forældrene, så I i fællesskab kan udvikle banen efter jeres egne idéer.

 

Kan man få en kuglebane til baby?

På BR.dk finder du også en kuglebane til dit barn på 1 år og op efter. En kuglebane til en 1 årig er mere simpel og har færre dele, der skal bygges med. Det gør det nemmere for dit barn at lege med kuglebanen.

Når dit barn er omkring 1,5 år kan du begynde at introducere en af de mindre krævende kuglebaner. Her skal du helt sikkert hjælpe med at bygge fundamentet, men mon ikke dit barn vil elske at se kuglen trille afsted igen og igen.

 

Skarpe sving, katapulter og vilde bakker 

Med en kuglebane er der flere legetrin. Måske er din favorit at bruge tid på at bygge kuglebanen op fra bunden, finde på nye konstruktioner og bygge om igen og igen?

Det kan også være, at du allerbedst kan lide, når banen er færdigbygget og klar til, at du kan se, hvordan kuglen klarer sin vej gennem skarpe sving, katapulter og vilde bakker. Nogle gange vil kuglen møde forhindringer på vejen, og så er der jo intet andet for end at prøve med en ny konstruktion.

 

Find en sjov kuglebane til børn og baby på BR.dk

Dyk ned i vores udvalg her, og find din næste kuglebane allerede i dag! Vi har kuglebaner fra anerkendte mærker som Hape, Vtech og Quercetti. Vi har både simple og mere krævende kuglebaner til børn i alle aldre, så alle kan være med i legen.