365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Kuglebaner

Stimulér finmotorikken, kreativiteten og ikke mindst fantasien i den gode leg med kuglebaner. Hos BR har vi samlet et bredt udvalg af de sejeste kuglebaner, og vi har et design til forskellige aldersgrupper, så du kan sætte dit barn i gang med at samle og sende kuglerne afsted på eventyr.

Populære mærker

Timevis af underholdning 

At lege med kuglebaner er en af de typer konstruktionslegetøj, som samler både børn og voksne. Det kan nemlig være lidt af et projekt at få bygget den helt rette bane, hvor kuglen kan suse afsted i skarpe sving og stejle bakker. Kast jer ud i at bygge kuglebanen efter jeres egen fantasi eller brug en guide fra manualen til at hjælpe jer på vej. Hos BR har vi blandt andet kuglebaner fra anerkendte mærker som GraviTrax, og du får både startsæt og extensions, så du altid kan bygge banen endnu vildere! 

Kuglebaner – sjov for børn og voksne 

Skal din kuglebane være i de sejeste farver, have en kaskade, være spækket med broer eller måske endda være udstyret med en elevator, som løfter kuglen til et højere niveau? Vi har et stort udvalg af kuglebaner samt tilbehør, og dit barn vil helt sikkert elske at fordybe sig på egen hånd eller med hjælp fra forældrene, så I i fællesskab kan udvikle banen efter jeres egne idéer.  

Når dit barn er omkring 1,5 år kan du begynde at introducere en af de mindre krævende kuglebaner. Her skal du helt sikkert hjælpe med at bygge fundamentet, men mon ikke dit barn vil elske at se kuglen trille afsted igen og igen.  

Skarpe sving, katapulter og vilde bakker 

Med en kuglebane er der flere legetrin. Måske er din favorit at bruge tid på at bygge kuglebanen op fra bunden, finde på nye konstruktioner og bygge om igen og igen, men det kan også være, at du allerbedst kan lide, når banen er færdigbygget og klar til, at du kan se, hvordan kuglen klare sin vej gennem skarpe sving, katapulter og vilde bakker. Nogle gange vil kuglen møde forhindringer på vejen, og så er der jo intet andet for end at prøve med en ny konstruktion. Dyk ned i vores udvalg her, og find din næste kuglebane allerede i dag!