365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Gravitrax

Med GraviTrax kan du bygge kreative kuglebaner, der fungerer efter tyngdekraftens love. Brug systemets komponenter til at bygge actionfyldte baner, hvor kuglerne triller i mål ved hjælp af magnetisme, kinetik og gravitation. Med GraviTrax kuglebanesystemet, der kan udvides i det uendelige og med garanti giver grænseløs bygge- og legeglæde, kan du opleve tyngdekraften, mens du leger. 

Byg interaktive kuglebaner med Gravitrax 

Er der en ingeniør gemt i dig? Med Gravitrax åbner en helt ny verden med kuglebaner, der kan udvides i det uendelige! Se hvordan tyngdekraften sender kuglerne afsted, når de smyr sig igennem sving, loop og banens andre udfordringer. 

Hos BR finder du et bredt udvalg af Gravitrax-starter-set og alverdens tilføjelser, som giver rig mulighed for at slippe kreativiteten løs.  

Start magien med et Gravitrax-starter-set 

Lad eventyret begynde med et Gravitrax-starter-set, som du kan kombinere med udvidelsessæt, der indeholder ekstra dele til endnu sejere baner spækket med sjove overraskelser. Heriblandt kan nævnes udvidelsessættet med loop eller katapult, som udfordrer tyngdekraften og sender kuglen gennem luften.  

Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du sammensætter din Gravitrax-bane. Og når du først er kommet i gang, ligger de næste mange fødselsdags- og juleønsker klar, når alt, du venter på, er at udvide din bane endnu mere! 

Introducér dit barn for den kreative verden, hvor der også kan læres om tyngdekraft, magnetisme og kinetik. Det kræver nemlig lidt teknik og udforskning at finde ud af, hvordan kuglen løber fra den ene til den anden ende.  

Legen stopper aldrig 

Men Gravitrax-universet er meget mere kompliceret end det! Download den gratis app, hvor du kan planlægge fantastiske baner i en gratis bygge-editor og afspille dem for at se, hvordan det vil tage sig ud. Det giver dig mulighed for at opleve dine baner interaktivt, og følge kuglens færden fra kameraets forskellige vinkler. Er du så heldig at eje et par VR-briller, kan du også opleve universet derigennem.  

Start legen allerede i dag, og gå på opdagelse i BR’s store udvalg! Vi sørger for en hurtig og sikker levering, så I ikke skal vente for længe på at sætte gang i opbygningen og alt det sjove.