365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Magformers

Magformers konstruktionslegetøj sætter gang i hjernen hos de små, imens de leger og lærer at bygge store og små konstruktioner. Hvert Mageformers sæt kommer med forskellige byggedele i enkle geometriske former: trekanter, firkanter romboider og mange andre former, der let forbindes ved hjælp af kraften fra de indbyggede magneter. Magformers høje kvalitet og intelligent magnetisk design, er med til at gøre konstruktionerne holdbare og mulighederne uendelige!

Byg, leg og lær med Magformers

Hos BR er vi helt vilde med konstruktionslegetøj, der opfordrer til leg og læring - og det får du med Magformers. Magformers er et af de bedste magnetbyggesæt på markedet, og dit barn får rig mulighed for at slå kreativiteten løs til leg både derhjemme og i institutionen. Brandet består af forskellige byggesæt med et væld af geometriske former, som nemt kan forbindes ved hjælp af magneter. Byg sjove former, et fantasiunivers med jungletema eller træd ind i et vaskeægte rumunivers som astronaut. Alt kan kombineres på kryds og tværs, mulighederne er uendelige, og komponenterne er trygge at lege med for enhver.

Magformers - slå kreativiteten løs

Der er ingen tvivl om, at Magformers er sjov og leg for hele familien. Dog er der også rig mulighed for, at dit barn udvikler nye måder at bygge på, som styrker kreativiteten på bedste vis. Med Magformers deles legen altså op i to. Først og fremmest skal der bygges, og dernæst kan legen fortsætte på ny. Måske har du bygget en gravko til din byggeplads, et hus til din by eller en robot til dit vilde fantasiunivers. Allerede fra 2-3 års alderen kan du introducere dit barn for magnetisk legetøj fra Magformers. Selvom de helt små børn ikke kan bygge en masse endnu, så kan de øve sig i at sætte delene sammen og gribe om de forskellige former.

Magformers for børn og barnlige sjæle

Magformers er ikke kun for børnene - de barnlige sjæle vil også elske at bygge igen og igen. Saml familien om bordet til en hyggelig stund og se, hvem der mon bygger den sejeste skulptur i dag? Det kræver prøvelse og udforskning at skabe de udfordrende skulpturer, men med Magformers bestemmer du heldigvis helt selv, om du vil følge manualen eller skabe en figur, som bliver præcis efter dine ønsker.