365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Julekalender til børn

Julen er en fantastisk tid, hvor børnene venter i spænding på den store dag, hvor der er gaver. Det kan være hårdt at skulle vente helt til juleaften. En julekalender til børn kan derfor være helt perfekt til at skabe lidt glæde i dagene op til juleaften. Her på siden finder du et stort udvalg af en masse fantastiske julekalendere til børn.

 

BR-julekalendere til børn 

Den søde juletid er hyggelig, men også lang, hvis du er et barn, der næsten ikke kan vente på dans om juletræet og gaveræs. Der findes heldigvis et våben, som altid virker, når børnene har svært ved at overskue de mange dage til jul og har brug for hjælp til at tælle ned - nemlig en julekalender. 

Hos BR gør vi altid en dyd ud af at samle et bredt udvalg af julekalendere, når vi nærmer os december. Dit barn skal nemlig have rig mulighed for at få lige netop den julekalender, der står på ønskelisten i år.  

Julekalender eller pakkekalender 

Med en julekalender er der noget at glæde sig til hver dag i december. Ofte styrter børnene afsted for at åbne den næste pakke eller låge som det første enhver decembermorgen. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en jule- eller pakkekalender? Med en julekalender gør du det nemt for dig selv. Her er der tale om en lille snack eller et lille stykke legetøj, som kan bidrage med en lille glæde hver dag. Med en pakkekalender er der ofte tale om små gaver, der pakkes ind - du kan købe dem færdige, eller du kan begive dig ud på en lang shoppetur for at finde 24 gode gaver.  

Skab stor glæde i december 

Hvad er dit barns største julegaveønske? Måske en legetøjsbil, måske en ny cykel eller måske noget helt tredje. Indtil den magiske aften, hvor julelysene tændes, familien samles, og julegaverne under træet endelig må åbnes, er julekalenderen den perfekte afledningsmanøvre i ventetiden.

Gør december til en leg i børnehøjde med en af vores sjove julekalendere. Vi har julekalendere i et bredt udvalg af temaer, og vi er helt sikre på, at der er en variant, som vil falde i dit barns smag.