365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Julekalendere til børn

Julen er en fantastisk tid, hvor børnene venter i spænding på den store dag, hvor der er gaver. Det kan dog være hårdt at skulle vente helt til juleaften. En julekalender til børn kan derfor være helt perfekt til at skabe glæde i dagene op til juleaften. Her på siden finder du et stort udvalg af en masse fantastiske julekalendere til børn. For mere inspiration til dette års julegaver og meget andet, klik her.

Julekalendere med bøger

Idéer til pakkekalender

Føles december også lang for dit barn, mens der tælles ned til juleaften? Så er en pakkekalender helt oplagt til at gøre ventetiden lidt sjovere. Her får du en liste med 24 idéer til pakkekalenderen; 1 for hver dag i december! Få inspiration til dit barns pakkekalender lige her.

Julekalendere til børn 

Den søde juletid er hyggelig, men også lang, hvis du er et barn, der næsten ikke kan vente på dans om juletræet og julegaver. Der findes heldigvis et våben, som altid virker, når børnene har svært ved at overskue de mange dage op til jul og har brug for hjælp til at tælle ned - nemlig en julekalender. 

Hos BR gør vi altid en dyd ud af at samle et bredt udvalg af gode julekalendere, når vi nærmer os december. Dit barn skal nemlig have rig mulighed for at få lige netop den julekalender, der står på ønskelisten i år. Derfor finder du en lang række julekalendere her på siden, hvad end det skal være en julekalender med legetøj eller en julekalender med bøger fra et af vores mange kendte mærker.

 

Julekalender eller adventskalender?

Med en julekalender er der noget at glæde sig til hver dag i december. Ofte styrter børnene afsted for at åbne den næste pakke eller låge som det første hver eneste morgen i december måned. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en jule- eller adventskalender til dit barn? En julekalender har som regel 24 stykker legetøj, bøger eller andre godter gemt bag en låge, som åbnes og bringer glæde hver eneste dag op til juleaften.

En adventskalender vil derimod kun bestå af fire gaver, så der er en gave til hver af de fire søndage i advent. Dit barn vil derfor ikke få gaver helt så ofte, men typisk vil gaverne være en smule større end i en almindelig julekalender. Hvis du derfor gerne vil undgå, at december bliver et rent gaveræs, kan dette være en god løsning, så dit barn stadig har noget at se frem til hver søndag. Du kan også vælge at lave din egen pakkekalender til dit barn, hvor du selv udvælger de enkelte gaver. Få masser af inspiration blandt vores udvalg til kalendergaver lige her på BR.dk.

 

Skab stor glæde i december med en julekalender

Hvad er dit barns største julegaveønske? Måske en legetøjsbil, måske en ny cykel eller måske noget helt tredje. Indtil den magiske aften, hvor julelysene tændes, familien samles, og julegaverne under træet endelig må åbnes, er julekalenderen den perfekte afledningsmanøvre i ventetiden.

Gør december til en leg i børnehøjde med en af vores mange sjove julekalendere. Vi har julekalendere i et bredt udvalg af temaer og fra mange kendte mærker, og vi er helt sikre på, at der er en variant, som vil falde i dit barns smag.