365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® julekalender

Der er mange gode traditioner forbundet med julen - og årets julekalender er ikke til at komme udenom! Er dit barn helt vild med LEGO? Hos BR har vi samlet et udvalg af julekalendere fra LEGO, og mon ikke der er noget for dit barn iblandt. Tag et kig på udvalget herunder.

LEGO julekalender 2023

LEGO er et sikkert hit hos børnene! Der findes ikke mange børn, som ikke har et udvalg af LEGO klodser på værelset, og derfor er vi også helt sikre på, at en LEGO julekalender vil falde i god jord. LEGO sørger hvert år for at lave et varieret udvalg, så der altid er en LEGO julekalender til både drenge og piger.

Julen er hjerternes fest, og med det kommer en masse traditioner! Julekalenderen er en stensikker tradition, som alle - særligt børn - glæder sig til at genoptage år efter år. Der er ingen tvivl om, at børnene vil vågne med julelys i øjnene hver dag i december frem til juleaften, når de ved, at de kan spurte ud og åbne dagens låge i LEGO julekalenderen.

Find årets julekalender fra LEGO

Det kan være svært at vælge den rette julekalender, når butikker og reklamer fyldes op med alverdens forskellige kalendere hvert år. Med en LEGO julekalender kan dit barn få en kalender med sit yndlingstema fra LEGO - og det er svært at gå galt i byen med!

Samtidig kan det også være en fordel for dig, som ikke ønsker, at dit barn skal spise søde sager allerede fra morgenstunden. Med en LEGO julekalender kan næste låge åbnes, så snart dit barn slår øjnene op hver morgen. Samtidig kan alt legetøjet bruges i selskab med andet LEGO legetøj, så dit barn får rig mulighed for at få glæde af hver enkelt kalenderlåge.

Køb din LEGO julekalender hos BR

Generation efter generation har vi leget med LEGO - og vi bliver ved med at føre traditionen videre. Og er det egentlig ikke det, julen handler om? Måske kan du huske, hvordan du selv modtog LEGO i julegave, og nu har du muligheden for at give dit barn den samme oplevelse.

Dyk ned i BR’s brede udvalg af LEGO julekalendere - men vent ikke for længe, hvis du vil være sikker på at få årets julekalender fra LEGO i hænderne.