365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Spilleborde

Et spillebord kan være mange forskellige ting. Det kan være et bord med pool eller bordfodbold. Det kan også være en samling af flere forskellige spil i ét spillebord. Se vores udvalg her på siden.

Spilleborde til børn og voksne

Nogle gange er et brætspil bare ikke nok! Her på siden finder du spilleborde, som kan samle hele familien om jeres favoritsportsgrene. Er det fodbold, pool, bordtennis eller noget helt fjerde? Med et spillebord kan I dyste i en sportsgren lige efter jeres smag - og så endda hjemme i stuen.

På BR.dk finder du spilleborde, der dækker en række populære spil, herunder bordfodbold, bordtennis og pool. Måske har I plads til flere forskellige spilleborde, måske er I nødt til at vælge jeres favorit? Uanset hvad er der rig mulighed for at finde jeres foretrukne spillebord her hos BR.

 

Familiehygge med et spillebord

Spilleborde er den perfekte måde at bringe familien sammen på til en sjov og underholdende stund. På BR.dk tilbyder vi et udvalg af spilleborde, der appellerer til børn og barnlige sjæle i alle aldre. Et spillebord byder altid på sjove udfordringer! Ofte kan I spille hele familien eller blot 2-og-2, og der er helt sikkert et spil for enhver smag. Her er et udpluk af vores udvalg:

  • Fodboldbord: Holder du med FC Barcelona, Chelsea eller noget helt tredje? Med et bordfodboldbord kan du stille dit helt eget yndlingshold og spille mod ærkerivalerne. Lav finter, skyd straffespark og scor mål efter mål.
  • Bordpool: Kan du undgå at ramme den sorte kugle, og få kuglerne i, før din modstander? Med et poolbord behøver I ikke altid at tage ud, når I skal spille pool.
  • Bordtennisbord: Har du en indre Michael Maze gemt i dig? Så er et bordtennisbord helt sikkert det rette valg! Spil 2-mod-2 eller rundt-om-bordet - hvem vinder?

 

Køb dit spillebord her

Findes der noget bedre end et spil, som samler hele familien? Hos BR har vi spilleborde, hvor alle kan være med - både børn og voksne! Uanset hvad, er der ingen tvivl om, at et spillebord vil vække begejstring hos alle.

Gå på opdagelse i vores udvalg af spilleborde, og vælg det, der passer allerbedst til dine børn eller jeres familie! Vi glæder os til at levere det valgte spillebord til dig.