365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Fodboldudstyr til børn

Fodbold er en fantastisk sport for både store og små. Det er altid sjovt at løbe rundt efter sin højtelskede fodbold og score på mål, og så er det en skøn sport at spille med kammeraterne. Et spil fodbold kræver det rette udstyr, og heldigvis kan du få alt det nødvendige fodboldudstyr her hos BR!

Kender du en lille fodboldentusiast?

Mange børn har en drøm om at blive professionel fodboldspiller, og måske kender du også sådan en? Når den lille fodboldentusiast skal øve sig i at score på mål, så kræver det selvfølgelig det rette fodboldudstyr. Der skal et fodboldmål til, og så er der selvfølgelig heller ingen fodboldspil uden en sej fodbold. Du kan vælge mellem mange flotte og farverige fodbolde til børn i flere størrelser, så junior kan få en bold, der passer i størrelsen. Lad fodboldspilleren vælge sin helt egen fodbold - den vil uden tvivl give julelys i øjnene og bidrage til timevis af sjov og leg.

 

Sjov, leg og læring med fodboldtræning

Fodbold er en populær sport, og derfor er det også en af de sportsgrene, som mange børn gerne vil gå til. Måske går dit barn til fodbold, eller måske nyder dit barn bare at spille fodbold i fritidsklubben eller skolen. Fodbold er en skøn udendørs leg, og det er også nemt at sætte fodboldudstyret ud i haven, og så er der dømt fodboldspil og masser af leg i haven.  

Når den lille fodboldspiller er i gang på fodboldbanen, så kombineres sjov, leg og læring. Barnet lærer nemlig både sociale spilleregler, holdånd og får en fællesskabsfølelse. Derudover udvikles motorikken, og så er det god motion og ikke mindst sjovt at få pulsen op med vennerne.

 

Find fodboldting til børn hos BR!

Hos BR er vi tossede med fodbold, og derfor finder du alt, hvad du skal bruge af fodboldudstyr til børn hos os. I udvalget har vi blandt andet fodboldmål, fodbolde og kegler, så I lynhurtigt kan komme i gang med at øve fodbold sammen ude i haven. Sæt gang i fodboldkampen med vennerne eller familien og se, hvor mange mål I kan score! Du finder fodboldting og fodboldudstyr til børn her hos BR!