365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Fodboldmål

Fodboldmål til haven kan være en fantastisk måde at få gang i en god fodboldkamp på. Her hos BR har vi derfor samlet en masse forskellige fodboldmål til haven. Der er fodboldmål til børn i alle størrelser. Dyk ned i vores udvalg af fodboldsmål her på siden.

 

Fodboldmål til haven – kan du score?

Der findes ikke dårligt vejr – kun forkert påklædning – og har I en have er der altså ikke nogen undskyldning for ikke at snuppe et friskt spil fodbold. Sammen med de mange andre muligheder for sjov udendørsleg giver små fodboldmål i haven et godt udgangspunkt for at få rørt sig og grinet lige meget om det er sommer eller vinter.

Derfor er fodboldmål til børn så populære

  • Det er den perfekte blanding af udendørs action og frisk konkurrence
  • Fodbold kan spilles på alle underlag og med helt ned til kun to spillere
  • De fylder ikke så meget i haven, men giver alligevel anledning til megen leg

Kan du få din fodbold i mål? Med et sæt fodboldmål i haven kan det være nær ved umuligt ikke at forsøge, hvis der ligger en fodbold inden for sparkevidde. Find din egen indre Messi eller Ronaldo frem, og tag udfordringen op, når den byder sig. Det giver både god kondi og mange gode grin hos voksne såvel som børn.

Sådan finder du dine nye fodboldmål

Når du har besluttet, at det skal være muligt at score mål i haven, så har vi en række forskellige modeller af mål, du kan vælge imellem. For at finde det rigtige sæt fodboldmål, kan du overveje, om de skal være:

  • Flytbare: Så du kan pakke dem sammen, når de ikke er i brug, eller når haven skal bruges til noget andet. Der findes både lette og sammenklappelige modeller i vores sortiment.
  • Stabile: Hvis du gerne vil have muligheden for at tyre på mål uden at målet vælter eller flytter sig, så er der også flere kraftige og stabile modeller at vælge imellem.

Se udvalget af fodboldmål til haven herover, og bestil i dag! Du får 365 dages bytteservice.