365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Bordfodbold

Det er ikke altid, at vejret er til en tur på fodboldbanen med kammeraterne. Til gengæld sikrer et bordfodboldbord, at I altid kan sætte gang i en fodboldkamp, uanset om det regner, blæser, eller fodboldbanen er sneet til. Skal I have et bordfodboldbord til sommerhuset, stuen eller måske børneværelset? Så tag et kig på BR’s udvalg.

Familiehygge med et spil bordfodbold

Der er ikke noget, som kan sætte gang i en god familiedyst som et slag bordfodbold! Spil med eller imod mor, far og søskende, og så er I garanteret en sjov og hyggelig stund i hinandens selskab.

Fordelen ved bordfodbold er ikke kun, at det er underholdende - ligesom andre sjove spil kan det også bidrage til at forbedre dit barns koncentrationsevne og koordinering. Måske kan det endda trække dit barn lidt væk fra computer- eller tabletskærmen, når mor og far spiller op til en dyst i bordfodbold?

 

Bordfodbold til børnefødselsdagen

Ikke alle er så heldige at have et spillebord i hjemmet. Det kræver en vis plads, og derfor er det bare med at udnytte det, hvis I har den mulighed. Bordfodbold er nemlig også den perfekte underholdning til børnefødselsdagen, når børnene skal beskæftiges med 100% hyggegaranti:

  1. Start med at opdele børnene 2 og 2
  2. Dernæst kan du lade 2 hold dyste mod hinanden i bordfodbold
  3. Vinderne af hver kamp kan dyste, indtil I til sidst har et vinderhold!

Det er meget simpelt, men børnene vil helt sikkert hygge sig med at konkurrere - særligt når de får mulighed for at være i hold.

 

Find dit bordfodboldbord på BR.dk

Hos BR har vi bordfodboldborde i alverdens designs og størrelser. Nogle varianter kan nemt pakkes sammen, når I er færdige med at bruge dem, nogle kan hurtigt og enkelt placeres på spisebordet til en god kamp, og andre skal have en nogenlunde permanent placering i rummet. Hvor vilde er I med bordfodbold?

Gå på opdagelse i vores brede udvalg, og find det rette bordfodboldbord til jeres familie! Uanset hvad jeres behov og muligheder er, er vi helt sikre på, at I kan finde en variant, der passer ind. Og så er det ellers bare med at fløjte første kamp i gang!