365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Bordtennisborde

Bordtennis er en af de aktiviteter, som nemt kan samle en hel gruppe mennesker til masser af sjov og konkurrence! Bordtennis er en sport med masser af fart på, så det er umuligt at undgå en høj puls og et bredt smil på læben! Vil du samle familien eller legekammeraterne til en omgang bordtennis? Så find dit nye bordtennisbord her hos BR!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til bordtennisborde

Sæt gang i masser af haveleg med et outdoor-bordtennisbord 

Bordtennis spilles ofte i fritidsklubber eller i frikvartererne i skolen - men hvorfor ikke indføre den sjove sport hjemme også? Når foråret og sommeren melder sin ankomst, så er der intet bedre end en masse hyggelig haveleg. Søger I en udendørs leg, som hele familien kan samles om? Et slag bordtennis kan lynhurtigt få konkurrencegenet frem hos de fleste, og en bordtenniskamp er altid en sjov aktivitet fyldt med fællesskab.   

Er I mange, der gerne vil være med, så kan alle legekammeraterne gribe et bordtennisbat til et spil rundt om bordet.  

 

Bordtennisborde med smarte funktioner 

Det er ingen hemmelighed, at et bordtennisbord kræver en del plads og kan være besværligt at rykke rundt på. Hos BR synes vi, at den sjove sportsgren skal være nemmere at spille i sit eget hjem, og derfor er vores udvalg af bordtennisborde fyldt med praktiske og smarte funktioner, som gør bordene både nemme og sikre at bruge. Vores bordtennisborde fra Garlando har robuste ben med forbindelsesstænger, kan foldes sammen og kan let rykkes rundt takket være dobbelte hjul på bunden. Bordene giver det perfekte grundlag for en god start med bordtennis.    

 

Find dit indendørs og udendørs bordtennisbord hos BR! 

Bordtennis er en sport, som alle kan være med til, og der skal ikke meget træning til, før børnene også lærer at smashe masser af bordtennisbolde afsted! Med et bordtennisbord i haven eller huset er der lagt op til timevis af underholdning og sjov - og masser af god motion. Uanset om I skal bruge et indendørs bordtennisbord til kælderen eller stuen, et udendørs bordtennisbord til haven eller måske et til institutionen eller fritidsorganisationen, så finder du et smart og funktionelt bordtennisbord her hos BR.