365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Børn med badmintonketchere
Børn med badmintonketchere

Ketchersport

Tennis, badminton, squash eller bordtennis. Har dit barn kastet sin kærlighed på en ketchersport? Vi har alt, hvad I skal bruge her hos BR! Det er vigtigt med en god start, når dit barn kaster sig ud i en ny sportsgren, og hos BR vil vi gerne hjælpe med dette. Derfor har vi samlet ketchere og tilbehør, så I nemt kan få fat i det hele her på siden.

Ketchere til alle de små sportsstjerner 

Intet er så sjovt som at brænde masser af energi af på sportsbanen. Når det kommer til ketchersport, er mulighederne næsten uendelige! Tennis, badminton, bordtennis, squash og padel er elsket af mange børn, og det er der ikke noget at sige til. Udover at være skønne fritidsinteresser, så er der også utallige fordele ved at lade børnene have det sjovt med fysisk aktivitet.  

Sport kan bidrage til børns sundhed og trivsel, og ketchersport har en positiv indvirkning på mange områder: 

  • Kognition og indlæringsevnen 
  • Selvtillid og sociale relationer 
  • Opmærksomhed og koncentrationsevnen 

 

Der er altså masser af gode grunde til at lade dit barn prøve kræfter med ketchersport. Du kan finde masser af seje ketchere og tilbehør til favoritsporten her på siden.  

 

Saml vennerne til kamp med et ketchersæt 

Ketchersport er en social sport, som ikke kan spilles alene - og det er da heller ingen hemmelighed, at sport er allersjovest, når det dyrkes sammen med legekammeraterne! Med et ketchersæt fra BR bliver det ikke nemmere at smashe boldene afsted i en sjov og spændende kamp.  

Går turen efter skole til sportsklubben? Så kan I nemt medbringe alle de seje ketchere, bat og bolde og give den gas i en single- eller doublekamp! Flere typer ketchersport er også den oplagte leg i haven, når forårs- og sommerdagene melder sin ankomst.

 

Bliv godt klædt på til din ketchersport hos BR 

Kender du en lille en, der har en drøm om at blive sportsstjerne? Hos BR har vi et stort udvalg af ketchere til enhver ketchersport, så junior straks kan komme i gang med at øve sig på banen. Ketchersport bliver bare lige dét sjovere med det rigtige udstyr i god kvalitet, og med en smart ketcher kan legen først begynde! Vælg mellem ketchere og bat til badminton, tennis, padel, bordtennis og squash. 

Er den lille sportsudøver lige kommet med i en klub, og har brug for sejt udstyr? Eller skal I hygge jer med masser af ketcherspil og udendørs leg gennem sommerhalvåret? Så kan I udforske en verden af ketchersport og finde alt det rigtige grej hos BR!