365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Padel udstyr

Padeltennis er det nye store sportshit blandt aktive unge og voksne. Padeltennis er super sjovt, når du har udstyret i orden, og her finder du alt i udstyr til padeltennis for børn, så hele familien kan komme i gang med at svinge padelbattet og give modstanderen kamp til stregen.

Hvad er padeltennis?

Padel er en sjov blanding af almindelig tennis og squash, der spilles på en lukket bane, som er en tredjedel af størrelsen på en tennisbane. Oftest spilles der to mod to op ad en væg, og spillet går ud på hele tiden at få sendt bolden op mod væggen igen, uden at den rammer gulvet mere end én enkelt gang per returnering.  

Hvert hold har en banehalvdel, og man scorer points, når bolden når at ramme gulvet to gange på konkurrenternes banehalvdel, inden den sendes retur, eller hvis modstanderen slår til bolden med battet mere end én gang, uden at den når op og rører væggen. Hertil kommer en række andre små regler, der er lette at lære, og padeltennis er i det hele taget en rigtig nem sport at give sig i kast med - børn som voksne. 

 

Stort udvalg af padeltennis-udstyr til både begynder og øvet

Det kræver ikke ret meget udstyr at komme i gang med padeltennis. Vigtigst af alt er et godt padelbat, der ligger komfortabelt i hånden og giver spilleren mulighed for at lave nogle rigtig gode slag. Er dit barn en erfaren spiller, har I måske allerede en klar idé om hvilken type af padelbat, der fungerer bedst, men er barnet helt nystartet, kan det være en fordel at bruge lidt ekstra tid på research, før I bestiller det nye padeludstyr hjem. Når padelbattet skal vælges, bør I blandt andet overveje: 

  • Battets form 
  • Battets overflade 
  • Materiale på greb 
  • Ønsket prisniveau 

 

Vi kan tilbyde en bred vifte af muligheder, der får dit barn godt i gang med eller godt videre i sin padelkarriere. Vi har meget forskelligt padeludstyr at vælge imellem, og vi håber, at I vil finde det helt rigtige padeltennis-udstyr her på siden. 

 

 

Køb udstyr til padeltennis for børn online

At dyrke sport skaber glæde og overskud til leg for børn i alle aldre. Padeltennis er en spændende ketchersport, og kan barnet slet ikke vente med at komme i gang, så er det bare om at få det nye padeludstyr i hus med det samme. Bestil online her og få leveret inden længe.