365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Tennisudstyr

Tennis kan være rigtig sjovt at spille i haven. Det kræver bare det rigtige udstyr. Hos BR har vi netop samlet alt, du skal bruge for at kunne spille tennis i haven. Der er både ketchers, diverse tennisbolde og net. Find alverdens udstyr til tennis for børn her på siden.

 

Kender du en lille tennisspiller? 

Tennis er en skøn sport for børn, for her kan børnene virkelig få brændt noget krudt af! Tennis kan selvfølgelig spilles på en tennisbane, men tennis kan også hurtigt blive til en sjov leg i haven. Sporten er en skøn udendørs leg, for med ketchere og tennisbolde er I allerede godt på vej! Nu kan junior snart komme i gang med at øve tennis i haven med mor, far eller legekammeraterne - det vil uden tvivl blive et stort hit. Måske har dit barn en drøm om at blive professionel tennisspiller, og så er det da bare med at få startet tenniskarrieren med masser af hyggelig og sjov spil i haven. 

 

Skumbolde og andet tennisudstyr til børn i alle aldre

En tenniskamp er altid sjov! Men der er ingen tvivl om, at tennis også er en udfordrende sport, som kan være svær at spille. Hos BR skal alle børn kunne være med til den sjove ketchersport, og derfor finder du tennisudstyr med forskellig sværhedsgrad. En tennisbold kan være svær at spille med for de mindre børn, og du kan derfor med fordel vælge skumbolde til familiens mindste. Skumboldene gør det nemmere at styre bolden, når den rammes med tennisketcheren, og en skumbold kan faktisk også bruges til alverdens sjove lege indendørs!

 

Find det nødvendige tennistilbehør hos BR!

Hos BR er vi vilde med sport! Der er nemlig intet som at være aktiv med legekammeraterne og få røde kinder og masser af smil på læben. Tennis er en fantastisk sport til børn, og uanset om dit barn er begynder eller øvet, så har vi tennisudstyr, der vil hjælpe den lille tennisspiller bedst muligt på vej i spillet. Sæt gang i kampen med tennisketcher og tennisbolde fra BR og glæd dig til timevis af sjov træning og tennisspil!