365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Bordtennisbat

Bordtennis er en af de aktiviteter, som virkelig får pulsen op og finder konkurrencegenet frem hos de fleste! Her er der tempo på, og det nytter ikke noget at stå stille, når bordtennisbolden skal sendes tilbage over bordet. Er det blevet tid til, at du skal have dit eget bordtennisbat? Så finder du et godt udvalg lige her!

Smash dig til sejren med et bordtennisbat 

Bordtennis er en aktivitet, som lynhurtigt kan samle en stor gruppe mennesker om bordtennisbordet – og det kan hurtigt give lavvande i bordtennisbattene! Er du en af dem, der har oplevet, hvordan bøger, håndflader og sågar smartphones er blevet brugt til at sende bordtennisbolden over nettet? Så er det ved at være tid til at investere i flere bordtennisbat. Her på siden ser du vores udvalg af bat – vis hvad du kan, og smash dig til sejren!

 

Hvilket bordtennisbat skal jeg vælge? 

Drømmer du om dit helt eget bordtennisbat, som giver dig de bedste muligheder for at udvikle dit spil og måske efterlade turneringen som ubesejret? Så skal du gå efter et bordtennisbat, som både matcher din spillestil og dit niveau.  

Som nybegynder bør du holde dig fra tekniske bat, men i stedet gå efter et bat med kontrol, som hjælper dig til at slå de bedste slag. Som nybegynder vil du ofte heller ikke kende meget til din spillestil, og derfor bliver det først relevant i takt med, at dit niveau stiger.  

Desuden er grebene på bordtennisbat også forskellige, og her er det blot vigtigt, at du vælger det, som ligger bedst i din hånd og nærmest fungerer som en forlængelse af den.  

 

Find dit bordtennisbat hos BR! 

Hos BR har vi både enkle bat og bordtennissæt med tilhørende net og et par bolde, hvis du mangler et startkit til at komme i gang. Én ting er sikkert; uanset om bordtennis skal bruges som din nye træningsform, eller om det primært er til en sjov fællesaktivitet, så vil det blive et hit hos både store og små! Gå på opdagelse her hos BR allerede i dag – vi sørger for en hurtig levering, så du ikke skal vente for længe på at udfolde dine evner.