365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® Technic

Et LEGO® byggesæt, som næsten ligner noget fra den virkelige verden - lyder det som noget for dig? Med LEGO® Technic bliver du ikke blot udfordret på selve bygningen, men samtidig får du et færdigt mesterværk, hvor der ikke er sparet på de autentiske detaljer. Se det store udvalg her!

Spændende udfordringer med autentiske byggesæt

LEGO® Technic har eksisteret helt tilbage siden 1977 med målet om at skabe en udfordrende og underholdende byggeoplevelse! Udvalget omfatter alverdens former for maskiner og køretøjer - og alle kan være med!

Skal dit barn bygge en detaljeret mejetærsker eller en sej monster truck, eller måske skal I i fællesskab bygge den fedeste racerbil eller en realistisk lastbil? Mulighederne er mange, og én ting er sikkert - hver eneste model er inspireret af virkelighedens maskiner og køretøjer, og der er hverken sparet på detaljer eller funktioner. 

LEGO Technic for både børn og voksne

LEGO® Technic byder på et udvalg, hvor alle kan være. Uanset om du er barn eller voksen, er der helt sikkert et byggesæt, som vil udgøre en berigende byggeoplevelse for dig. LEGO® Technic er til dig, der er klar på en god udfordring, og nogle gange mener, at byggeoplevelsen godt kunne være lidt længere og lidt mere teknisk.

Med en af de seje byggemodeller her på siden bliver det aldrig kedeligt! Når du har færdiggjort dit mesterværk, kan det indgå i et væld af forskellige lege med sine mange bevægelige funktioner, men du kan også stille motivet til udstilling i hjemmet, hvis du er mere til det.

Køb LEGO® Technic her!

LEGO® Technic kan berige og skabe glæde fra børnene er 7 år. Er dit barn en haj til at bygge, eller mangler I en fælles udfordring, når det kommer til LEGO® byggesæt? Med LEGO® Technic kan I finde et byggeprojekt med en sværhedsgrad, der passer til lige nøjagtigt jer.

Med et udvalg af de forskellige modeller fra LEGO® Technic er der lagt op til mange timers sjov. Gå på opdagelse i udvalget, og find det næste byggeprojekt allerede i dag - og så kan I godt begynde at glæde jer!