365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® Jul

Snart står julen for døren! Så er det tid til julemad, julekalender, julepynt og ikke mindst julegaver - og hvorfor ikke glæde dine kære med en vaskeægte klassiker? Med et LEGOⓇ samlesæt under juletræet vil julefreden helt sikkert sænke sig, og du finder en masse gode bud på jule LEGOⓇ sæt i vores udvalg.

Giv et LEGOⓇ julesæt i julegave

Er du klar til at få styr på årets julegaver? Så kan du starte lige her. LEGOⓇ entusiaster findes der nok af, og her hos BR har vi samlet et bredt udvalg af LEGOⓇ legetøj og samlesæt. Vi har både julegaver til de mindste, men også til onkel, far eller den byggeglade kusine. Du bliver nemlig aldrig for gammel til LEGOⓇ, de sjove byggelege og den store fantasi.

Køb klassikere fra LEGOⓇ DUPLOⓇ, Friends og NINJAGOⓇ

LEGOⓇ Group har formået at udvikle LEGOⓇ, som er tilpasset enhver aldersgruppe, og hos BR finder du naturligvis alle disse LEGOⓇ samlesæt.

  • Den mindste i flokken skal selvfølgelig introduceres for LEGOⓇ DUPLOⓇ som det allerførste. Klodserne er sikre for selv de mindste, og der er smæk på farverne.
  • Hvis dit barn er klar til nye byggeudfordringer, kan årets julegave være et LEGOⓇ samlesæt fra LEGOⓇ Creator, som giver rig mulighed for at eksperimentere. Er der en ninja gemt i gavemodtageren, kan du også vælge et samlesæt fra LEGOⓇ NINJAGOⓇ, så den indre ninja kan slå sig løs.
  • Har du en voksen byggeentusiast i familien, som fortsat er helt vild med LEGOⓇ? Vi har et stort udvalg af LEGOⓇ til voksne, hvor du blandt andet kan vælge fra serier som LEGOⓇ Technic eller LEGOⓇ Art.

 

Forkæl dine kære med LEGOⓇ samlesæt

Julen er en travl, dyr, men hyggelig tid. Gør gaveræset lidt nemmere, og find gaver til hele familien her. LEGOⓇ samler alle byggeglade væsner, og juleferien er en perfekt anledning til at samles om køkkenbordet og sysle med hvert sit byggeprojekt. Vi er helt sikre på at LEGOⓇ samlesæt er et af de allerstørste julegavehits, og her på siden har vi samlet LEGOⓇ pakker fra alle de populære kollektioner. Gå på opdagelse og få favnen fuld af julegaver her.