365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Nissedøre

Spred julemagi og glæde i børnehøjde med en nissedør. Nissedøre er små, dekorative døre, som er det perfekte hjem for nissen i julemåneden. Vil du give dine børn en overraskelse ved at lade nissen flytte ind hos jer? BR.dk har et bredt udvalg af nissedøre til væggen og sødt nissedør tilbehør.

Magi i juletiden med en nissedør

Julen og december måned er en magisk tid på året for børn. Og skal julen være endnu mere magisk, kan du gøre det med en nissedør. Nissedøren er den perfekte måde at bringe julemagi, eventyr og fantasi ind i hjemmet i december måned og skabe glæde og begejstring hos børnene. 

Der er nemlig ikke noget, der kan sprede juleglæde og julemagi i et hjem som en sød lille nissedør. Og når børnene opdager den, er det som om, at et helt nyt univers åbner sig for dem. Deres øjne lyser op, deres fantasi tager over, og de er klar til at byde de små nisser velkommen i deres hjem. Med en nissedør bliver julen endnu mere magisk for børnene, og det er en dejlig måde at skabe minder, som de vil værdsætte i mange år fremover.

 

Gør en nissedør til en tradition

Traditioner er der masser af i juletiden. Og en nissedør kan være en dejlig måde at skabe en juletradition for din familie. Langt de fleste børn vil elske, at en lille nisse flytter ind hjemme hos dem. Og når især børnene er små, vil de hoppe med på tanken om, at en nisse er flyttet ind bag nissedøren. 

Med en nissedør kan nissen besøge børnene hver dag i december måned. Børnene bliver ellevilde, når nissen har været på besøg hen over natten, for de elsker at se, hvad nissen har fundet på af nissestreger. Måske nissen bare snorksover, måske nissen spiser småkager eller risengrød, som børnene har stillet frem aftenen inden, måske nissen kommer med små julegaver, eller måske laver nissen små drillerier og andre sjove ting i december måned.

 

Køb en sød nissedør og nissedør tilbehør på BR.dk

Lad børnene få besøg af én af julens og julemagiens mest elskede figurer, nissen, med en nissedør. Nissedøre er der forskellige af på BR.dk – se bare selv her blandt udvalget. Udvalget består også af nissedør tilbehør som eksempelvis julepynt, nisse-møbler og dyr - alt sammen i miniature udgaver. Vælg en nissedør til væggen og tilbehør til en nissedør fra BR.dk og skab julemagi i børnehøjde.