365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Kinetic Sand

Kinetic Sand er langt fra normalt sand. Det kan presses sammen og blive til skulpturer. Slip kreativiteren løs og fyld hænderne med Kinetic Sand. Oplev den tilfredsstillende fornemmelse, imens du modellerer med sandet. Det er det eneste sand der på magisk vis bevæger sig, når du arbejder med det. Kinetic Sand er lavet af naturligt sand og er hvede, gluten og kasein! Det er bare #Sandisfying

Rolig leg med Kinetic Sand 

Følelsen af at lade tæerne eller fingrene glide igennem sandet i sandkassen og mærke, hvordan sandet smuldrer. Eller følelsen af endelig at færdiggøre det sandslot, som du har brugt hele dagen på at bygge. Med Kinetic Sand kan du tage den klistrede og våde følelse, som sandet har, med hjem på bordet - men helt uden, at det er klistret og vådt. Kinetic sand er ikke kun en fornøjelse at røre ved, men har også den helt rette konsistens at bygge med. Konsistensen sviner ikke ligesom sand normalvis kan gøre, og dit barn kan sætte sig godt til rette ved bordet og sætte gang i den rolige leg, som helt sikkert bliver til den ene fine skulptur efter den anden.   

Magisk sand i beroligende konsistens 

Kinetic Sand har i mange år bidraget til leg for alverdens børn, og sandets fine konsistens varer ved. Byg et sandslot hjemme på skrivebordet, stik sjove former ud med de sandforme, som du plejer at have med på stranden eller lav dit helt eget univers, hvor dine legetøjsfigurer kan komme på nye eventyr. 

Kinetic Sand er i sandhed magisk sand, og det er konsistensen, der gør det. Den klistrede følelse og konsistens får sandet til at løbe ned ad hænderne, men Kinetic Sand klistrer kun til sig selv og altså hverken til dine fingre, tøjet eller gulvtæppet - hvad mere kan man ønske sig? 

Køb Kinetic Sand hos BR 

Kinetic Sand er lavet af 98% sand og 2% polymer, som giver den særlige konsistens, der desuden er allergivenlig og godkendt til børns leg. Med Kinetic Sand er der altså rig mulighed for at være kreativ for både drenge og piger, og du kan vælge mellem de klassiske sandfarvede varianter, men også de regnbuefarvede sæt, som sætter lidt ekstra kulør på hverdagen. Dyk ned i udvalget på siden her, og glæd dit barn med Kinetic Sand.