365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Æsker

En personlig æske er altid skøn, og med en papæske eller trææske fra BR.dk kan dit barn selv gå i gang med at dekorere ud fra fri fantasi. Vores æsker fås i mange former og størrelser, så tag et kig på mulighederne her og bestil nye æsker hjem til kommende kreative projekter.

Hvordan skal din næste æske dekoreres? 

Hos BR er vi vilde med kreativ leg, der lader både små og store fordybe sig og giver de kreative evner frit spil. At dekorere æsker er en fin måde at arbejde med forskellige materialer på, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan æskerne kan dekoreres. Brug akrylmaling til at male æsken i en flot farve, tegn med tusser, pynt med glimmer eller find inspiration til dekoration af æsker i vores kreakasser, der er fyldt til randen med masser af hobbyartikler, der kan bruges til at dekorere med og give hver æske sit eget unikke udtryk. 

 

En æske med låg er alletiders gaveidé 

Æsker med låg er suveræne til opbevaring og derfor også en rigtig god gaveidé, når barnet gerne vil lave en hjemmelavet gave til en, som det holder særligt af. En flot pyntet æske kan være en gave i sig selv, eller den kan fungere som indpakning til at skjule en anden overraskelse, der ligger og venter, når låget løftes. En spiselig gave går man heller aldrig galt med, og en æske med låg er skøn til hjemmebagte småkager eller andre velsmagende lækkerier. Dit barn kan selvfølgelig også gemme æsken til sig selv og bruge den til sine fineste små skatte, der fortjener en helt særlig æske.  

 

Køb papæsker og trææsker til kreative projekter hos BR.dk 

Et kreativt projekt er perfekt på en regnvejrsdag - og egentlig også på alle andre dage. Det er skønt med et kreativt projekt, når der pludselig opstår en god idé eller en trang til at skabe noget med hænderne. Forskellige hobbyartikler i hjemmet indbyder til masser af kreativ udfoldelse, og her er det at pynte æsker et projekt, de fleste børn kan være med til. Det er en hyggelig aktivitet for både børn og voksne at samles om, og derfor finder du også masser af æsker hos BR. Se vores æsker her på siden og sæt gang i den kreative proces.