365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Akrylmaling

Elsker du at udfolde dine kreative evner? Akrylmaling er en vandbaseret maling, som åbner dørene for et væld af farverige kreationer. Her på siden har vi samlet akrylmaling til gode priser, som er et hit hos både store og små! Tag et kig, og køb alle dine yndlingsfarver lige her!

Hvad er akrylmaling? 

Akrylmaling adskiller sig fra andet hobbymaling ved at være vandbaseret. Det begrænser ikke de kreative muligheder, men til gengæld får du her en maling, som tørrer en del hurtigere end f.eks. oliemaling – perfekt til et ivrigt barn! Samtidig kan malingen få en vandfarve-effekt, når du blander vand i, men når først malingen er tør, har du en vandfast overflade, som du sagtens kan male ovenpå.  

Som en kæmpe favorit hos børn og meget benyttet, når det skal være kreativt i institutioner, er akrylmaling det perfekte valg, når familiehyggen står på at male.  

 

Kreative muligheder med akrylmaling

Mulighederne, når du maler med akrylfarver, er næsten uendelige. Det fantastiske ved akrylmaling er nemlig, at det binder på stort set alle overflader, og dermed er det altså kun fantasien, der sætter grænser for dit næste projekt.  

Alligevel kan det være rart med nogle tips og tricks, så du kommer godt i gang med din nye maling: 

  • Når akrylfarve er helt tørt, kan du sagtens male ovenpå. Det giver dig mulighed for at kreere en flot baggrund, som du kan male et motiv på – eventuelt med en skabelon. Her er det en fordel med et godt udvalg af pensler og en svamp.  
  • Udnyt muligheden for at blande akrylmaling op med vand, så du får en mere vandet tekstur. Generelt kan du skabe et væld af forskellige teksturer alt efter, hvor meget maling du bruger.  

 

Køb din akrylmaling lige her!  

Vi har akrylmaling til enhver smag, og du finder både forskellige farver, men også malingsæt, som hjælper dig godt i gang med din hobby. Hos BR finder du alt det kreative, og du kan supplere din maling med lærreder, så du rigtigt kan udfolde dine evner. Akrylmaling er for hele familien, og der er ikke noget hyggeligere end at tegne og male i godt selskab. Find alt, hvad du skal bruge, lige her!