365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Stenmaling

Stenmaling er en sjov og hyggelig aktivitet for både børn og voksne. Med stenmaling kan I forvandle helt almindelige sten til unikke kunstværker, som er både fine at kigge på og sjove at lege med. Her på siden finder du vores udvalg af stenmaling, der sikrer jer mange gode timer sammen.

Sjove idéer til stenmaling

Mariehøns, 3 på stribe eller hele familien malet på en sten? Mulighederne er mange, når der skal males sjove ting på sten! Se med her og få gode idéer til stenmaling og flotte motiver, som du kan male. Find fine sten i naturen og mal løs med stenmaling fra BR.dk - Læs mere i guiden her, hvis du vil vide mere om stenmaling. 

Stenmaling til kreative kunstværker

Det er sjovt og hyggeligt at male på sten. Invitér familien med på en hyggelig tur i den friske luft, hvor I samler sten til at tage med hjem. Når I kommer hjem, kan I hygge jer med at pynte og male stenene med stenmaling.

Der er ikke noget bedre end at fordybe sig i noget kreativt, når man lige har været ude og få røde kinder i den dejlige natur. Med maling til sten kan I forvandle dem til smukke værker eller figurer, der pynter fint på hylden. Pak de flotte sten med motiver ind i en sød indpakning og giv den kreative gave til farmor eller mormor, der fortjener en kærlig tanke. I kan også male krydser og boller på stenene og bruge dem til et hjemmelavet kryds-og-bolle-spil.

Giv jer i kast med maling på sten, der både er nemt og underholdende. Blandt vores brede udvalg af hobbymaling finder I stenmaling i alle regnbuens skønne farver, der gør hver enkel sten til noget ganske særligt.

 

Trin for trin stenmaling

Har I besluttet jer for, at stenmaling skal være den næste kreative aktivitet? Så har vi her nogle få tips, der gør det hele aktiviteten lidt nemmere.

1. Vask stenene inden brug

Inden i udfolder jer kreativt på stenene, er det en god ide lige at vaske sand og støv af med lidt vand, hvorefter stenene kan tørre. På den måde kan i sikre en glattere overflade at male på, samtidig med at holdbarheden forlænges på penslerne.

2. Mal, mal, mal

Når stenene er rene, kan I blot gå i gang med at skabe lige de sten, I ønsker! Husk, at det kun er fantasien, der sætter grænser.

3. Forlæng stenens holdbarhed med lak

Skal stenen til bedstemor ligge ude hele året rundt? Så kan det være en god ide at give stenen lak, efter malingen er tørret. Lakken beskytter stenmalingen mod nedbør, så den er ligeså fin før som efter regnen.

 

Inspiration til stenmaling med BR.dk

Mangler I inspiration til at komme i gang med stenmalingen? Så læs med lidt længere oppe på siden og få nye, anderledes idéer til, hvad I kan male på sten. Et lille hint kan også være at kigge på stenens naturlige form og størrelse - måske lægger den op til et bestemt motiv?

Stenmaling er en hyggelig, kreativ aktivitet, I kan give jer i kast med ude som inde. Fordyb jer med maling i smukke farver på mange, forskelligartede sten, og lad dit barns kreativitet blomstre. Se vores udvalg af stenmaling på BR.dk – vi er eksperter i at gøre børn glade.