365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Tegneblokke

Tegning er en super sjov måde at udtrykke sig på for børn. Og det bliver bare endnu sjovere, når børnene har en tegneblok til det, for de kan tegne tegninger, male figurer og slippe kreativiteten løs på blokken. Her på BR.dk er der et bredt udvalg af både tegneblokke, akvarelpapir og skitseblokke – se bare selv.

Tegneblokke med forskellige papirtyper

Mange børn elsker at være kreative. Og det kan de være på mange forskellige måder. Højt på listen over kreative aktiviteter ligger tegning – og det er let at forstå hvorfor. Tegning kan børn i alle aldre være med til, for de behøver ikke være særlig gamle for at sætte streger, lave kruseduller og tegne på papiret.

Noget andet er, at tegning ikke kræver meget andet end nogle tusser, blyanter, farveblyanter eller andre skriveredskaber og noget papir. Og her er en tegneblok oplagt at bruge, når børnene skal tegne.

Tegneblokke kan indeholde forskellige papirtyper. Her på BR.dk finder du blandt andet:

  • Tegneblokke med akvarelpapir
  • Skitseblokke med skitsepapir

 

Vær kreativ med akvarelpapir og skitseblok

Akvarelpapir og skitseblokke med skitsepapir er populære hos mange, der elsker at være kreative med papir og male- og skriveredskaber. Tegneblokke med akvarelpapir er lige sagen til børn, der elsker at male med akvarelmaling. Akvarelpapir er specielt designet til at absorbere vand og akvarelfarve på den bedst mulige måde. Det gør, at børnene kan skabe levende, sjove og fantasifulde kunstværker, hvor farverne blander sig og giver et flot resultat.

Skitseblokke er et hit hos børn, der elsker at tegne. Børnene kan med blokkene øve sig på deres tegnefærdigheder, og blokkene kan også bruges til at skitsere ideer eller lave hurtige tegninger. Uanset om børnene er begyndere eller har tegnet i længere tid, vil de synes, at det er sjovt at bruge en skitseblok til at tegne alle mulige tegninger og skitser på.

 

Køb tegneblokke på BR.dk

På BR.dk finder du et bredt udvalg af tegneblokke. Tegneblokkene fås både som akvarelblokke med akvarelpapir og skitseblokke med skitsepapir – og blokkenes tomme sider venter bare på at blive tegnet og malet på.

Dine børn kan tegne tegninger, skrive historier og male på papiret. Og de vil helt sikkert få masser af tid til at gå med det, da det er noget, de kan hygge sig med længe. Find børnenes tegneblok her på BR.dk, og lad fantasien komme ned på papiret.