365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

FIMO

Modellervoks har altid været et hit hos børn, og med FIMO ler bliver modellerlegen kun sjovere! Hos BR finder du Staedtlers udvalg af FIMO ler i alverdens farver til sjove hobbyprojekter, som underholder både børn og voksne. Gå på jagt i BR’s store udvalg, og bliv klar til at slå kreativiteten løs.

Alt, hvad du skal bruge til leg med FIMO ler

Der er intet som at se børnene slå sig løs med ler, som pludselig danner en burger, en blomst eller en bil - helt efter børnenes fantasi! FIMO ler er fremstillet af polymer-clay eller danske polymer-ler, og kun kreativiteten sætter grænser for de uendelige muligheder. Med FIMO får du kvalitet fra det anerkendte tyske mærke STAEDTLER, og den selvhærdende funktion giver dig rig mulighed for at skabe permanente figurer, nøgleringe eller julepynt. Det fleksible og sjove modellervoks er godt for sanseoplevelsen og indbyder dine børn til koncentration og fordybelse.

 

Sådan bruger du FIMO ler

FIMO ler giver uanede muligheder for formning. Måske er dit barn en kunstner med hænderne, eller måske bliver det et bulet resultat - uanset hvad er det helt perfekt!

  1. Pak dit FIMO ler ud på en ren bordplade - lad gerne leret ligge på bordet et stykke tid, så det blødgøres.
  2. Når leret er blødt nok, kan dit barn sætte gang i æltning, kreativitet og formning!
  3. Når kreationen er færdig, skal leret hærdes i ovnen. Tænd ovnen på 110℃, og bag i ca. 30 min.
  4. Vær opmærksom på, at leret er skrøbeligt, når det kommer ud af ovnen. Derudover er det vigtigt, at leret æltes godt inden bagning, så det ikke sprækker i ovnen.
  5. Når du har åbnet en pakke FIMO ler, behøver den ikke opbevares i en lufttæt beholder - til gengæld bør du beskytte leret mod støv.

 

Selvhærdende FIMO ler hos BR.dk

Med FIMO er der både et hobbyprojekt til børnene og den kreative hobbyentusiast, men også den professionelle kunstner, alt efter hvilken type FIMO ler du vælger. Vælg blandt andet mellem FIMO Soft, FIMO Professional eller FIMO Kids, som hver især har sit fokusområde. Bestil det rette hjem i dag og saml jer rundt om bordet til nye kreative projekter, så er regnvejrsdagen reddet med hygge indendørs!