365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

JEVA penalhuse

Et velfungerende penalhus med indhold er helt essentielt for en hverdag som skolebarn. JEVA TWOZIP-penalhuse har flere rum med god plads til alt, hvad barnet skal bruge, og penalhusene er allerede fyldt op med flotte blyanter og farveblyanter, så I kun lige behøver at tilføje de sidste ting, før barnet er klar til skolestart.

Penalhuse med indhold og masser af plads

Penalhuset er fremme rigtig meget af tiden, når man som skolebarn skal skrive, tegne og regne. Det er vigtigt, at penalhuset fungerer godt, så det er nemt og hurtigt at finde netop det, som barnet sidder og mangler for at kunne komme godt videre med sin opgave eller aktivitet. JEVA-penalhuse er meget rummelige, men samtidig lette at overskue, og her får dit barn et penalhus med indhold af blyanter og farveblyanter af høj kvalitet. Penalhusene fra JEVA matcher mange af de populære JEVA-skoletasker, der fås i skønne designs til både drenge og piger.

 

Lad skolebarnet om selv at vælge sit JEVA-penalhus

Det er en stor ting at starte i skole efter sommerferien. Det gælder uanset, om du har et barn, der vender retur til et højere klassetrin efter ferien, eller du har et forventningsfuldt kommende skolebarn, der er på vej til at starte i børnehaveklassen og møde skolelivet for første gang. En del af processen ved at starte i skole er at få valgt den helt rigtige skoletaske og det rette skoleudstyr i form af madkasse, drikkedunk, penalhus og skriveredskaber hertil. Lad dit lille skolebarn vælge sit udstyr til skolestarten og se stoltheden, der ikke til at tage fejl af, når tasken er pakket, og dit barn er mere end klar til sin allerførste skoledag.

 

Køb JEVA TWOZIP-penalhus online hos BR

Hos BR.dk gør vi vores bedste for at bidrage til en tryg skolestart for børn i alle aldre. Vi har alt i udstyr til skolestart, heriblandt JEVA-penalhuse i praktiske og flotte designs, der appellerer til alle stolte skolestartere. Her på siden kan I finde det penalhus, der passer allerbedst til den nye elev, så find favoritten, så det kan tages i brug inden længe.