365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Notesbøger

Notesbøgernes tomme sider udfylder børnene nemt med noter, ideer og andre kreative streger. Mangler du en brugbar notesbog til børnenes skolebrug? Find den blandt BR.dk’s udvalg af notesbøger her på siden, hvor der er forskellige designs at vælge imellem. 

Notebog til mange formål 

Notesbøger kan være en personlig bog for børnene. Det kan bøgerne være, fordi børn kan skrive og notere forskellige ting ned i dem i forbindelse med mange situationer. Eksempelvis er det oplagt, at børnene har en notesbog med i skoletasken

Uanset hvilket fag der står på skoleskemaet, er en notesbog praktisk at have ved hånden henne i skolen. Notater til tyske gloser, danske noveller eller måske brøkregningen kan sommetider bare være hurtigere og nemmere at notere ned på papiret i en notesbog.

 

Vælg den rette notesbog eller notesblok

Notesbøger har mange formål. Oftest bruges bøgerne til notatskrivning af den ene eller anden art. Når børnene skal have en notesbog, er det bedst at tage udgangspunkt i deres behov. Notesbøger findes nemlig i forskellige designs. Eksempelvis kan en notesbog have: 

  • Ternede sider 

  • Linjerede sider 

  • Blanke sider 

Skal bogen bruges til matematiktimerne, er det måske en god idé at vælge en notesbog med ternede sider. Når der er tern i notesbogen, bliver det nemmere at skrive brøker og regnestykker med plus, minus og division ned. 

Skal skolebørnene i stedet bruge notesbøgerne til at skrive bogstaver og sætninger ned i, er det en god idé at vælge en notesbog med linjerede sider. Linjerne gør det nemmere for børnene at skrive bogstaverne, fordi de kan bruge linjerne til at skrive vandret på. Skal spilopmagerne i stedet bruge en notesbog til at tegne tegninger i, er det oplagt, at bogen har blanke sider. 

 

Hold styr på noterne med BR.dk

På BR.dk finder du et udvalg af notesbøger, som matcher forskellige behov for notatskrivning blandt børn. Eksempelvis er flere af bøgerne linjeret – og disse udgaver er dermed oplagte, når der skal skrives sætninger ned henne i skolen. 

Notesbøgerne fås i forskellige designs. Nogle har klassiske looks med ensfarvet forsider, mens andre af bøgerne har søde, børnevenlige motiver på forsiden. Mangler børnene også skriveredskaber som kuglepenne og blyanter til at skrive notaterne med, finder du dem naturligvis også her på BR.dk.