365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Eksperimenter for børn

De fleste børn er nysgerrige på verden omkring sig og på hele tiden at suge ny viden til sig. Har du et barn med interesse for naturvidenskab, så vil vores eksperimentsæt til børn uden tvivl være et stort hit. Her på siden har vi samlet eksperimenter for børn inden for flere forskellige temaer, så I kan komme i gang med at eksperimentere hurtigst muligt!

Naturvidenskab i børnehøjde

Vores verden er et fascinerende sted med et væld af forunderlige fænomener, der kan være svære helt at forstå i børnehøjde. Med eksperimenter til børn har vi forsøgt at samle nogle af de bedste bud på spændende eksperimentsæt til børn i forskellige aldersgrupper, der forhåbentlig kan gøre nogle af fænomenerne lidt mindre abstrakte.

Sættene kan blandt andet gøre dit barn mere fortrolig med, hvordan solsystemet er bygget op, hvordan en vindmølle fungerer, eller hvordan det går til, når en vulkan går i udbrud. Udvalget spænder bredt, og det skulle derfor bestemt være muligt at finde flere sjove eksperimenter, der rammer dit barns interesse, og som I vil kunne bruge massevis af gode timer sammen om. 

 

Til videbegærlige børn i alle aldre

Er dit barn, som børn er flest, bliver der sikkert stillet et væld af undrende spørgsmål hver dag, og du kommer sikkert til kort på mange af dem. Eksperimentsæt for børn giver ungerne mulighed for selv at undersøge nogle af de fænomener, der fascinerer dem, og eksperimenter for børn til brug derhjemme er det perfekte supplement til den viden, som barnet får gennem undervisningen i skolen. Ofte er der noget, der fanger barnets interesse lidt ekstra, og så er det fantastisk at kunne bygge videre på dit barns viden gennem et spændende eksperimentsæt til børn. 

  

Find mange interessante eksperimentsæt til børn hos BR

Det er skønt at begive sig ud i eksperimenter for børn og se børnene betages af de ting, der sker for øjnene af dem. Ny læring hænger ofte bedre fast, når ungerne selv får lov til at eksperimentere med lærerigt legetøj og bruge både hænder og hoved. Det er der heldigvis rig mulighed for med de smarte eksperimentsæt til børn. Find jeres favoritter blandt sættene her og sæt gang i eksperimenterne.