365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

STEM legetøj

Er dit barn vild med videnskab, teknologi, ingeniørskab eller matematik? Så er STEM legetøj lige noget for det lille geni. På BR.dk finder du lærerigt STEM legetøj, der giver dit barn masser af viden og sjov.

Populære mærker

Hvad er STEM?

Er du stødt på begrebet STEM, med ved du ikke, hvad det betyder? Så giver vi dig svaret. STEM er et begreb, der dækker over specifikke faglige områder. Bogstaverne står for: science (videnskab), technology (teknologi), engineering (ingeniørskab) og maths (matematik).

Disse naturvidenskabelige fagområder findes overalt i vores dagligdag – også selvom vi ikke bemærker det. Måske er dit barn vild med rummet, udgravning af dinosaurer eller lignende? Så er legetøj, der er STEM-baseret, lige noget for dit barn.

 

Hvad er STEM legetøj?

STEM legetøj er altså lærerigt legetøj, hvor dit barn kan få stillet sin nysgerrighed inden for de forskellige fagområder. STEM legetøj er med til at udvikle dit barns færdigheder og viden om disciplinerne.

Når dit barn udforsker legetøjet, bruger barnet både sine hænder og sanser til at lære og forstå, hvad det specifikke fagområde handler om. Legetøjet vil helt sikkert være et hit, hvis dit barn elsker at blive klogere. Eksempler på STEM legetøj er:

  • Udgravningssæt
  • Byg-selv robot
  • Mini-laboratorium


STEM legetøj er også med til at vise dit barn, hvordan de forskellige STEM discipliner spiller sammen og findes i den virkelige verden. Disciplinerne findes nemlig mange steder omkring os. Tænk bare på folk, der udvikler spil og apps eller arkæologer, der graver efter fund.

På BR.dk har vi et stort udvalg af STEM legetøj fra anerkendte mærker som Discovery og National Geographic, der er klar til at lære dit barn alt om biologi, geografi, anatomi, kemi og mange andre spændende ting.

 

Find STEM legetøj på BR.dk

På BR.dk finder du STEM legetøj, der kombinerer leg og læring. Her kan dit barn få ny viden og opleve, hvordan de naturvidenskabelige discipliner findes i vores dagligdag. Lad dit barn mærke, hvordan læring om videnskab pludselig er virkelig sjovt!

Kombinér barnets STEM legetøj med en fagbog, der omhandler samme emne. Så kan dit barn både lære mere gennem bogen, men også bruge sine hænder og sanser til at blive klogere på det fagområde, som dit barn er mest interesseret i og motiveret til at lære mere om.