365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Teleskoper

Universet er langt større, end hvad de fleste af os kan begribe, og særligt stjernerne er utroligt fascinerende at kigge på. Med et teleskop kan I sammen gå på opdagelse på nattehimlen og måske være heldige at se stjernebilleder, stjerneskud, andre planeter eller måske observere Månen helt tæt på.

Udforsk nattehimlen gennem en stjernekikkert til børn

En stjernekikkert til børn, også kaldet et teleskop, fås både som håndholdt kikkert og som kikkert på stativ. Teleskopets linse kan zoome ind og ud og dermed indstilles præcis, som I ønsker det, og det er fantastisk at udforske galaksen, som den ser ud gennem et teleskop. Det er ikke meget, der kan ses med det blotte øje hernede fra Jorden, og så er det godt at kunne have et teleskop til hjælp - det giver nemlig hurtigt et større overblik over, hvad der egentlig gemmer sig deroppe på den smukke nattehimmel. 

 

Gør nye opdagelser med en rolig og lærerig aktivitet

Har I på forhånd sat jer ind i hvilke særlige stjerner og stjernebilleder, I kan være heldige at spotte gennem teleskopet, bliver det kun endnu sjovere at bruge. Der kan hurtigt gå lidt sport i at være den, der gør nye opdagelser først. Samtidig er der dog også noget nærmest meditativt over at kigge på stjerner, og en stjernekikkert til børn er helt oplagt til at samle store og små om en rolig og meget lærerig aktivitet.

Stjernekiggeri giver anledning til mange gode snakke, for hvor mange stjerner er der egentlig, hvad hedder de forskellige planeter i Solsystemet, og hvor ender universet? Med en kikkert på stativ eller et håndholdt teleskop har får I lærerigt legetøj, som gør både børn og voksne klogere på astronomiens forunderlige verden.

 

Tag ud på en eventyrlig rejse i galaksen

Der er noget utroligt dragende over nattehimlen og dens mange flotte stjerner, og det er nemt at drømme sig væk og gå på eventyr i fantasien. Hvad gemmer der sig mon derude? Med et teleskop kommer I lidt tættere på at udforske den ukendte verden langt fra vores planet. I kan finde stjernekikkerten frem lige så ofte, I har lyst til, eller have den stående på en fast placering i haven, hvor I ved, at der stort set altid er udsigt til stjernekiggeri, når mørket falder på. Køb jeres nye teleskop online her hos BR!