365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® nyheder

LEGO® har eksisteret siden 1930’erne og er stadig den dag i dag et kæmpe hit inden for universet af legetøj. Lige netop denne popularitet skyldes nok især, at LEGO® konstant formår at udvikle sine produkter, og på denne side har vi samlet alle LEGO® nyheder, så du løbende kan holde dig opdateret.

Hold dig opdateret på LEGO® nyheder

Der findes de gode gamle klassikere inden for LEGO®, og så findes der de produkter, der løbende bliver lanceret. Nye funktioner, nye designs, nye temaer - det kan være helt svært at følge med!

Er du en ægte LEGO® fan? Så har du helt sikkert et behov for at holde dig opdateret på de nyeste LEGO® produkter. Derfor har vi hos BR skabt en side, hvor du nemt og hurtigt kan få et overblik over de aktuelle nyheder, men også bestille dem hjem, hvis der kommer noget, som du bare må eje nu og her.

Den store verden af LEGO®

Det er svært at definere LEGO®. LEGO® er nemlig ikke blot LEGO® klodser. LEGO® er et helt univers af alverdens legetøj, byggesæt og ikoniske temaer, som både er elsket af børn og voksne. På denne side samler vi nyhederne, og det kan blandt andet være nyheder fra:

Vi samler nyhederne, der giver rig mulighed for at udvikle din samling, så du altid har det nyeste inden for LEGO® universet. Der er ingen tvivl om, at LEGO® giver anledning til en masse sjove lege, og jo mere du har, desto større kan legen eller udstillingen blive.

Find LEGO® nyhederne her

Hvis du leder efter det nyeste LEGO®, så er du kommet til det helt rette sted! Gå på opdagelse i vores udvalg, og find de byggesæt, spil eller figurer, som du ønsker at føje til samlingen.

Når du har fundet det rette, kan du tilføje varerne til kurven, og så sørger vi for en sikker levering hjem til dig. Findes der noget bedre end nyt LEGO® med posten? Hos BR kan du finde alt, hvad du skal bruge inden for LEGO® verdenen. Dyk ned i udvalget her.