365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® Ideas

LEGO® Ideas er et helt unikt byggeunivers, som for første gang giver inkarnerede LEGO® fans muligheden for at komme med helt nye og spændende idéer til LEGO® produkter. Hos BR har vi samlet et udvalg af de idéer, som er ført ud i livet - og du kan se dem her. 

Byg mesterværk med LEGO®

Skal du være en del af LEGO® Ideas fællesskabet?

Festlighederne starter på et website, hvor du - hvis du er over 13 år gammel - kan finde tusindvis af sjove LEGO® idéer, der måske kan blive til ægte LEGO® produkter en dag. Det er vaskeægte LEGO® fans fra hele verden, der designer et væld af modeller.

Modeller der omfatter alt lige fra fartøjer og futuristiske rumstationer til velkendte scener fra filmklassikere. På hjemmesiden kan du se alle de autentiske idéer og samtidig stemme på dem, du bedst kan lide. Hvis en byggeidé får mere end 10.000 stemmer indenfor en bestemt periode, bliver den bedømt af LEGO® dommere - og hvem ved, måske kan projektet snart findes i butikkerne?

En verden af autentiske byggemuligheder

Er det ikke bare fantastisk? Et univers, hvor byggesættene er skabt af LEGO® fans og valgt af LEGO® fans. Der findes et stort udvalg af spændende modelsæt til leg og udstilling, som alle er inspireret af hverdagen, historiske øjeblikke, populærkultur eller af nye, originale idéer.

Slå fantasien løs, og slut dig til LEGO® Ideas fællesskabet. Her kan du udforske en verden af kreativitet, imens du lader dig inspirere af andres seje koncepter. Diskutér, del og stem på dine favoritter.

Find dit næste LEGO® Ideas projekt her

Der er ingen tvivl om, at her er tale om et univers fyldt med kreativt sjov og endeløse klodsbyggede muligheder, der inkluderer spændende gaveidéer til alle aldre.

Som kæmpe LEGO® entusiast har du helt sikkert prøvet at drømme dig væk til et job som LEGO® bygger. Med LEGO® Ideas får du altså mulighed for at lege vaskeægte LEGO® bygger og skabe dine helt egne designs.

I mellemtiden kan du altså vælge imellem nogle af de byggesæt, der allerede er skabt - og det kan du gøre lige her hos BR!