365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® Minecraft™

Du kender måske Minecraft™ som videospillet, hvor der bygges med blokke og klodser. Faktisk er det lidt ligesom LEGO® klodser - bare i den virtuelle verden. Men nu kan du rent faktisk føre dit yndlingsvideospil ind i den virkelige verden! Se de mange byggesæt her på siden.

På eventyr med LEGO® Minecraft™

Her på siden har vi samlet vores udvalg af LEGO® Minecraft™, så dit barn kan bygge, udforske og skabe sit helt eget Minecraft™ univers væk fra skærmen. Væk dine yndlingsfigurer til live og skab en hjemmebane for dem, som de kan komme tilbage til efter en lang dag i marken.

Med LEGO® Minecraft™ kan du bygge fantastiske konstruktioner, rejse gennem spændende landskaber og opdage skjulte skatte. Undervejs kan du opdrætte husdyr, dyrke afgrøder og køre afsted i minevogne. Sæt legen i gang allerede i dag, og fortæl dine helt egne eventyr om alle figurerne fra Minecraft™.

Bredt udvalg af byggesæt fra LEGO® Minecraft™

Har du svært ved at få din lille gamer derhjemme væk fra skærmen? Så er et byggesæt fra LEGO® Minecraft™ måske løsningen. Når skærmtiden er slut, kan legen fortsættes med LEGO® Minecraft™. Den kreative leg får pludselig en ny dimension, men samtidig i et univers, som er velkendt at færdes i. I Minecrafts virkelige verden, er der ingen grænser for, hvad du kan finde på.

Hvad er din yndlingsscene fra Minecraft-videospillet? LEGO® har formået at skabe nogle gennemførte byggesæt, og du har mulighed for at bygge figurerne, som du kender dem eller omarrange og nytænke de velkendte scener og bygninger.

LEGO® byggesæt for en ægte Minecraft-fan!

Minecraft-universet er tilpasset børnene, så det udvikler dem så godt som muligt - og LEGO® Minecraft™ er ingen undtagelse. Styrk finmotorikken, problemløsningen og rollespillet i den sjove leg med LEGO® klodser, velkendte figurer og eventyrlige scener.

Har dit barn bygget en ekstra sej skulptur, eller skal landsbyen gemmes til i morgen? Så er de færdigbyggede figurer også dekorative at have stående på børneværelset, hvor de nemt kan findes frem til at fortsætte legen. Tag et kig på udvalget her, og kickstart samlingen af LEGO® Minecraft™ allerede i dag.