365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® Super Mario™

Han findes i brætspil, videospil, du kan klæde dig ud som ham, og du kan tilmed bygge ham i LEGO® byggesæt. Vi snakker selvfølgelig om Super Mario™! Figuren som har eksisteret i mere end 35 år, og som er elsket overalt i verden. Her på siden finder du vores udvalg af LEGO® Super Mario™

Byg dit eget Super Mario™ univers

Bring din yndlingsfigur til live med LEGO® Super Mario™! Begynd på Eventyr med Mario-startbanen, som giver anledning til mange timers byggesjov og leg, når Mario på sin vej møder uønskede skurke og skal forsøge at samle mønter.

Med tiden kan banen ombygges og udvides, så legen løbende fornyes. På den måde kan dit barn slå kreativiteten løs og skabe nye lege med de mange muligheder. Hvis dit barn kommer til at mangle inspiration eller selv har fået nogle gode idéer, så kan I downloade LEGO® Super Mario™ appen, som indeholder en masse digitale byggeværktøjer.

Tag en pause fra skærmen med LEGO® Super Mario™

Måske har du brugt mange timer foran skærmen med et af de sjove Super Mario-videospil. Nu er det tid til at tage en pause fra skærmen og føre alle de sjove konkurrencebaner ud i det virkelige liv! Det er en helt ny legeoplevelse, når du ser banerne fra spillene stå på spisebordet i form af LEGO® klodser.

Invitér legekammeraterne over, så I kan dyste - hvem kan samle flest mønter og bekæmpe fjenderne bedst? Den medfølgende Mario-figur har interaktive reaktioner, som gør legen levende.

Samlevenlige LEGO® Super Mario™ legetøjsbyggesæt

De samlevenlige byggesæt kan bygges alene eller i selskab med familien. Alle kender Super Mario, så det vil helt sikkert være et hit hos både børn og voksne. Byggesættene udfordrer børnenes problemløsningsevner og kreativitet, samtidig med at de underholder i timevis.

Du kender helt sikkert den ikoniske gruppe - Mario, Luigi, Toad, Yoshi, Prinsesse Peach og alle de andre. Med LEGO® Super Mario™ får du mulighed for at lege med din yndlingsfigur på helt nye måder - legen stopper aldrig! Er du klar til at skabe dit helt eget Mario-univers? Find startsættet og kombinér med udvidelser allerede i dag.