365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Se udvalget af Playmobil på BR.dk
Se udvalget af Playmobil på BR.dk

Playmobil

Med Playmobil er der ingen grænser for, hvad der kan ske. Lad helikopteren flyve over havet og redde en havfrue, eller inviter brandmændene på besøg i zoo – det er kun fantasien, der sætter grænser

Se alle produkter

Playmobil Serier

Fordelene ved at vælge Playmobil:

  • Du har mulighed for at finde stort set alle scenarier i sortimentet
  • De farvestrålende og sjove figurer sætter gang i børnenes fantasi
  • Det er lige let og hurtigt at finde frem og pakke væk igen efter brug

Der er helt klart fokus på at lege sammen og skabe en verden omkring de mange figurer og former for tilbehør, som findes i Play-mobil sortimentet. Det betyder, at det tiltaler bredt og kan kombineres på mange forskellige måder uden at blive kedeligt eller ensformigt. På samme måde findes der forskellige størrelser på pakkerne, så du altid kan finde noget Playmobil der passer til netop dit budget.

 

Værd at vide om Playmobil

Udvalget dækker alt fra hestestalden over Dragerytternes Light Fury til brandbiler og ambulancer, hvilket kan gøre det til en ret vanskelig opgave at skulle vælge det helt rigtige. Heldigvis behøver du blot at vælge om pakken skal være:

- Et køretøj, der er skabt til lege med fart over feltet og god bevægelsesplads. Der findes mange – både redningskøretøjer og hurtige modeller – at vælge imellem, der med garanti vil sætte stjerner i øjnene på ethvert køretøjs-elskende barn.

- Film eller fantasi, der er skabt til dem, som elsker at give fantasien frit løb. Havfruer og drager i skøn forening kan give de kendte klassikere en helt ny vinkel og skabe hidtil ukendte alliancer figurerne iblandt.

 

Se udvalget herover, og bestil i dag!