365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Legetøjssminke og skønhed

Legesminke kan være omdrejningspunktet i legen, når der skal være sminkesalon. Hos BR elsker vi at lege med legesminke og andre skønhedsprodukter. Gå på opdagelse i vores samling af det flotteste legesminke og de fineste neglesaloner her på siden.

 

Find din indre makeupartist frem 

Har du et barn, som er vild med alt, hvad der omhandler pynt og udsmykning? Så vil vores produkter her på siden være det sande paradis! Det er ikke nogen hemmelighed, at børn ofte spejler sig i deres forældre, og det uanset om det er far, der sætter sit hår i spejlet, eller mor der lægger en flot neglelak.  

Med udvalget her på siden kan dit barn give sig i kast med at udsmykke sig selv, familiemedlemmer eller legekammerater med legetøjssminke, fine frisurer og smukke negle. Kun fantasien sætter grænser for dit barns næste makeover – og når legen er slut, kan glimmer og glitter fjernes igen så nemt som ingenting!   

 

Glitter og glam i børnehøjde 

Er der en lille stylist gemt i dit barn? Med frisør- og sminkesæt kan dit barn få lov til at slippe kreativiteten løs – præcis som de voksne gør det.  

  • Glæd dit barn med et frisør- og sminkehoved, så der altid er en frivillig at udfolde de kreative evner på, når mor, far eller søskende ikke lige er med på legen! 
  • Udvikl legen til en vaskeægte skønhedssalon, hvor hele husstanden kan komme forbi til en rolleleg, som dit barn vil elske.  
  • Der er ikke noget bedre end at se sit barn fordybe sig i noget spændende. Det kan være malebøger eller en film, men det kan også være neglelakken eller kindrødt, som skal påføres til UG! 

 

Legetøjssæt, frisørsæt og neglesalon hos BR! 

Når du køber legetøjssminke her hos BR, kan du være sikker på, at produkterne er specialfremstillet til børn. Du kan læse mere om den anbefalede aldersgruppe, når du klikker dig ind på de enkelte produkter.  

Har dit barn en frisør, en makeupartist, en negletekniker eller måske alle tre ting gemt i sig? Tag et kig her på siden, og shop til hjemmets helt egen skønhedssalon. Det vil helt sikkert være et hit!