365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Neglesæt til børn

Det er altid en hyggelig aktivitet at lave flotte negle med en god ven - og med et neglesæt fra BR bliver det ikke nemmere. I sættene er der nemlig samlet alt, hvad der skal bruges til at lave fine negle fra start til slut. Sæt gang i kreativiteten og design fine negle med et neglesæt til børn fra BR.

Hyggelige stunder med en neglesalon til børn

Er der noget som en omgang hygge, hvor I laver fine negle på hinanden? Med et fint neglesæt får I alt, hvad der skal bruges til en hyggelig stund, hvor der bliver lavet flotte negle. Måske sniger der sig en lille rolleleg ind også, hvor der leges kunde og medarbejder i neglesalonen? Det kan også være, at I skal hele skønheds-paletten igennem, og så kan I starte med at lege frisører og sætte hinanden hår og også lægge fin sminke med et sminkesæt til børn. Mange små børn er vilde med at style sig selv og hinanden, og med et neglesæt til børn får I alt, der skal bruges, samlet i ét sæt.

 

Slip kreativiteten løs med et neglesæt til børn

Hos BR har vi flere neglesæt med forskelligt indhold. Du kan finde alt fra neglelakker i flotte farver, glitter, klistermærker til neglene, neglefil og UV-negletørrer alt afhængigt af, hvilket sæt du vælger. Med et neglesæt fra BR kan du lave fine eller cool negle på ingen tid, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan designes på neglene. Med de mange farver neglelak og små klistermærker kan du dekorere neglene og få et sejt og unikt design, der fremhæver lige netop din stil. Skal neglene være blå, gule, pink eller måske skal hver negl have hver sin farve?

 

Fine neglesæt til børn hos BR

Der er ikke meget, der slår en rolig, hyggelig stund, hvor kreativiteten kan blive sluppet fri. Et neglesæt kan være med til at skabe masser af kreativ udfoldelse og øge koncentrationsevnen hos de små negledesignere. Gå på opdagelse i det brede udvalg af neglesæt til børn her på siden og vis alle de fine kreationer frem til verden.