365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Vedligeholdelsesfrie sandkasser

Sandkasser er et magisk sted. Sandslotte, mudderkager og sandmonstre bliver let bygget, når børnene slipper fantasien løs i sandet. Skal dine børn have en sandkasse i vedligeholdelsesfri materiale? Komposit sandkasser er lige sagen. Start sandkasselegene her på BR.dk, hvor der er et bredt udvalg af vedligeholdelsesfrie sandkasser.

Populære mærker

Fordelene ved komposit sandkasser

Sandkasser kan du få i forskellige udgaver, eksempelvis i komposit. Kompositsandkasser er sandkasser lavet af blandingsmaterialet komposit og er vedligeholdelsesfrie sandkasser, hvor børnene kan forme, grave og bygge fantasifulde ting i sandet. 

Kort fortalt er en komposit sandkasse: 

  • Hårdfør: Sammensætningen af materialet gør, at sandkassen er modstandsdygtig over for vind og vejr. Få dermed glæde af den i årene frem. 
  • Rengøringslet: Selvom en vedligeholdelsesfri sandkasse ikke kræver maler- eller rengøringsarbejde, kan det ikke undgås, at lidt støv eller sand fra sandkassen skal børstes væk. Giv den da en hurtig tur med kluden eller kosten. 
  • Stilren: Sandkassen har et neutralt udseende, da mange kompositsandkasser har mørke brædder. Det mørke look gør, at den passer ind i enhver have.

 

Sandkasse-leg når det er sjovest

Blødt sand og en sandkasse er alletiders som legeplads. Børnene kan blandt andet si sandet, grave små huller, bygge slotte og lave sandkager, som serveres for mor, far, søskende eller legekammeraterne. Måske er det bamserne og dukkerne, som skal prøvesmage kagerne? 

Populært er også at lave spor med legetøjsbiler i sandet. Og skal der laves sandkunst, kan børnene gøre det med småsten, pinde og skaller, som måske er fundet på strandturene. Sand kan være med til at udvikle børnenes fantasi samtidig med, at deres motorik og sociale færdigheder som dét at dele legetøjet med andre børn kan stimuleres eller fremmes i sandet.

 

Vedligeholdelsesfri sandkasser på BR.dk

Hvis du vil have en vedligeholdelsesfri sandkasse til børnene, har BR.dk et stort udvalg af komposit sandkasser. Sandkasserne køber du separate, men du kan også købe dem som en pakkeløsning. Pakkeløsningerne består af en komposit sandkasse, sand og ikke mindst sandkasselegetøj. Uanset hvad du vælger, er sandkasserne nemme at samle, rengøre og holde ved lige. Besøg BR.dk, og find din vedligeholdelsesfrie sandkasse.