365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Kæmpe bamser

En blød bamse er altid et sikkert hit, og med en kæmpe bamse i blød plys er det nemt at finde den nye, trygge bedste ven. Brug de kæmpe bamser til leg, pynt på børneværelset eller til at sidde eller ligge op ad. Med en stor bamse er det kun fantasien, der sætter grænser, så tag et kig på siden og find dit barns nye krammebamse fra BR.

En kæmpe bamse giver stor glæde

Der er noget helt særligt ved en bamse i en stor størrelse. Som alle andre bamser er en stor bamse en særlig ven for livet, der holder af sin ejermand præcis som han eller hun er. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at venskabet mellem barnet og en bamse er svært at hamle op med. En kæmpe krammebamse bliver også hurtigt dit barns trofaste ven - og så er en stor bamse også den bedste krammeven, man kunne ønske sig. Hos BR har vi kæmpe bamser på 136 cm, som endda kan have resten af bamsesamlingen i favnen!

 

Skab tryghed med en stor bamse på børneværelset

En kæmpe bamse kan både bruges til leg, som pynt på børneværelset eller til at sidde eller ligge op ad - det perfekte sted at læse i en af jeres børnebøger! Det er altid en tryg og rar følelse at putte sig ind til sin store, bløde bamse. Vores store bamser er fluffy og søde, og de er alle lavet i blød plys, der gør dem lige til at kramme. De vil helt sikkert få masser af kram og kys og komme med på alverdens spændende eventyr gennem tiden. Overrask dit barn med en kæmpe bamse siddende på gulvet på børneværelset og se begejstringen brede sig hos dit barn.

 

Søde krammebamser til børn i alle aldre

Bamser er elsket af børn i alle aldre, og vores store bamser kan bruges allerede fra fødsel og til langt op gennem barndommen. Den skaber nemlig tryghed i alle aldre og kan komme med ud på nye uforglemmelige eventyr, som barnet bliver ældre. Se udvalget her på siden og overrask dit barn med en stor bamse fra BR!