365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Lægesæt til børn

Et lægebesøg er ikke altid sjovt for børn. Et doktorsæt som legetøj kan dog gøre det lidt mere behageligt at komme til læge. Et doktorsæt giver nemlig anledning til selv at lege med nogle af de instrumenter, men møder ved lægen.

Doktorsæt til børn 

Findes der nogen mere klassisk leg end et barn, der leger læge? Alle børn har prøvet at være til læge, og uanset om det er i forbindelse med en vaccine, en sygdom eller noget helt tredje, så er der bare noget spændende ved lægen og alle lægens redskaber. 

Denne spænding kan nemt inddrages i en god leg ved hjælp af et doktorsæt til børn. Og ikke nok med, at dit barn helt sikkert vil hygge sig, så kan du samtidig lære dit barn om lægernes store ansvar, og hvordan man behandler de syge på hospitaler. Lyt efter hjerteslaget, sæt plaster på og tjek din patients blodtryk.  

Lær børnene om dagligdagen som læge 

Måske er mor eller far læge? Det kan også være, at dit barn selv har været en del på hospitalet? Uanset hvad, er lægelegen et hit hos de fleste børn og samtidig en god løsning, hvis du ønsker at forberede dit barn på et forestående lægebesøg. Måske bliver vaccinationen eller lægetjekket ikke lige så slemt, når dit barn har leget legen med mor eller far inden? 

Samtidig er det også den perfekte leg, når du som forælder mest af alt har lyst til at slappe af. Det kræver nemlig ikke særlig meget andet end at ligge på sofaen, når du skal udgøre dit barns først patient.  

Legetøjslægesæt - et hit hos børn! 

Er dit barn vild med rolleleg? Så er et lægesæt den perfekte gave! Vælg mellem doktorsæt i kuffert eller gør hospitalslegen endnu mere virkelig med en lægevogn - mulighederne er mange, og dit barn kan helt selv bestemme, hvordan historien skal udforme sig i dag! 

Gå på opdagelse i BR’s udvalg af doktorsæt, og find det, der passer allerbedst til dit barn. Vi sørger for en hurtig levering, så I ikke skal vente for længe på at komme i gang med jeres helt nye yndlingsleg.